Am dat la un parc auto un autoturism , am lasat cartea masinii si talonul, mi-a dat la schimb o masina si-o diferenta de bani, nesemnind nici un act de vinzare cumparare, deoarece nu erau certificatele fiscale.Cind am sunat , mi-a zis ca masina mi-a vindut-o, si cind am intrebat cine a semnat, mi-a zis ca el,....patronul.INtre mine si aceasta persoana,nu exista nici un act semnat, nici la masina vinduta, nici la care mi-a dat-o la schimb.Urma cind sint fiscalele sa rezolvam problema.Eu am vrut sa-i dau inapoi acea masina data la schimb si diferenta de bani, si sa-mi iau inapoi masina mea,dar a zis ca nu mai poate ca a vindut-o, PIna la urma am gasit masina, m-am uitat la chilometraj,si-am vazut ca nu mai are chilometri reali,deci acel patron a umblat si-a dat inapoi chilometri, netinind cont ca nu are act semnat intre mine si el.Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa-mi iau masina inapoi , sau ce-ar trebui sa fac, si sa-i dau ce mi-a dat la schimb ca si asa nu am nici un act semnat.Va multumesc,
Da,a venit la parc, avazut ca nu cedeaza patronul de la parc,ne-a chemat la politie sa dam declaratie,noi am fost ,dar cei de la parc urma sa vina,si-a zis ca se va ajunge la judecata.Am intrebat la politie daca imi iau masina ,ca am a doua cheie, ce se intimpla,si-a zis cu toate ca este bunul meu,ma baga la dosar penal,pt furt.ASte-s legile noastre, proaste rau.Va multumec pt sfaturi