avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare autoturism

Am dat la un parc auto un autoturism , am lasat cartea masinii si talonul, mi-a dat la schimb o masina si-o diferenta de bani, nesemnind nici un act de vinzare cumparare, deoarece nu erau certificatele fiscale.Cind am sunat , mi-a zis ca masina mi-a vindut-o, si cind am intrebat cine a semnat, mi-a zis ca el,....patronul.INtre mine si aceasta persoana,nu exista nici un act semnat, nici la masina vinduta, nici la care mi-a dat-o la schimb.Urma cind sint fiscalele sa rezolvam problema.Eu am vrut sa-i dau inapoi acea masina data la schimb si diferenta de bani, si sa-mi iau inapoi masina mea,dar a zis ca nu mai poate ca a vindut-o, PIna la urma am gasit masina, m-am uitat la chilometraj,si-am vazut ca nu mai are chilometri reali,deci acel patron a umblat si-a dat inapoi chilometri, netinind cont ca nu are act semnat intre mine si el.Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa-mi iau masina inapoi , sau ce-ar trebui sa fac, si sa-i dau ce mi-a dat la schimb ca si asa nu am nici un act semnat.Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: cony55 , utilizator 18:24, 11 Ianuarie 2011
Da,a venit la parc, avazut ca nu cedeaza patronul de la parc,ne-a chemat la politie sa dam declaratie,noi am fost ,dar cei de la parc urma sa vina,si-a zis ca se va ajunge la judecata.Am intrebat la politie daca imi iau masina ,ca am a doua cheie, ce se intimpla,si-a zis cu toate ca este bunul meu,ma baga la dosar penal,pt furt.ASte-s legile noastre, proaste rau.Va multumec pt sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera masina? irina56 irina56 am un autoturism marca opel, toate actele la zi pe mine.Ca dou de nunta,am dat acea masina fiului meu,fara a face acte de vinzare cumparare.INtr-o zi fiul meu ... (vezi toată discuția)
Vinzare autoturism cu contract fals cony55 cony55 In jurul datei de 10 ianuarie 2011,scrisesem ca am avut probleme la un parc auto unde lasasem masina , caci cind m-am dus sa inchei un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Simulatie prin interpunere de persoane roxanagina roxanagina Va rog explicati-mi ce pot face..sint disperata..acum 10 ani matusa mea si-a vindut apart din orasul sau si a venit la mine si la sora in alt oras ,sa stea ... (vezi toată discuția)