avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot recupera masina?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot recupera masina?

am un autoturism marca opel, toate actele la zi pe mine.Ca dou de nunta,am dat acea masina fiului meu,fara a face acte de vinzare cumparare.INtr-o zi fiul meu a zis ca a mers la un parc auto, a lasat masina pt vinzare.L-au chemat cei de la parcul auto, i-au dat o alta masina si-o diferenta de bani.NU s-au facut nici un act de vinzare cumparare la nici o masina, deoarece la opel nu aveam fiscalul scos, fiul meu dindu-i numai cartea masinii si-o copie de buletin,eu nestiind ce-a facut.Cind am aflat m-am dus la acel parc am stat de vorba cu patronul, si i-am zis ca nu-i dau nici un fiscal,ca vreau masina inapoi,si mi-a zis ca avindut-o, dar far semnatura mea sau a fiului meu care nu era valabil.I-am spus ca-i duce acea masina data la schimb si diferenta de bani,dar nu vrea.Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa rezolv aceasta situatie,ce se va intimpla, cum as putea sa recuperez masinaVa multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 15:11, 9 Ianuarie 2011
Mergeti la un birou de mediere, il citati pe reprezentantul parcului auto si apoi transati problema pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare autoturism cony55 cony55 Am dat la un parc auto un autoturism , am lasat cartea masinii si talonul, mi-a dat la schimb o masina si-o diferenta de bani, nesemnind nici un act de ... (vezi toată discuția)
Vinzare autoturism cu contract fals cony55 cony55 In jurul datei de 10 ianuarie 2011,scrisesem ca am avut probleme la un parc auto unde lasasem masina , caci cind m-am dus sa inchei un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Citatie la rutiera,dar eu nu sint faptasul... karissia karissia buna ziua! am o problema legata de politia rutiera...in septembrie ac,am primit o citatie pe numele sotului meu la politia rutiera iasi...deoarece sotul,cadru ... (vezi toată discuția)