Gabriel S a scris:
Situatia dvs. este suficient de incurcata, asa incat va recomand sa-i predati dosarul unui avocat sa va reprezinte interesele. Ati avut avocat in fata primei instante ? Sa intelegem ca matusa v-a acuzat ca v-ati folosit de banii ei, obtinuti din vanzarea unui imobil care i-a apartinut, sa achizitionati un alt imobil, iar dvs. spuneti ca s-a facut cumpararea cu banii rezultati din vanzarea unui imobil al dvs.? Cumparatorul garsonierei ce a declarat, cu cine are cunostinta ca a contractat, cui i-a platit pretul ? Sora matusii a tinut numai pentru ea cele pe care le cunostea in legatura cu contractul, nu a mai relatat nimanui cele intamplate ? Spuneti de martorii ei, ai reclamantei, nu ati avut martori care sa sustina spusele dvs.? S-a invocat existenta unui mandat tacit de reprezentare a matusii in cumpararea garsonierei ? Judecatorul intelege cauza prezentata numai din probele care se administreaza in fata sa. Ceea ce ne-ati spus aici nu ati reusit sa dovediti in fata instantei de judecata, probabil din aceasta cauza ati pierdut procesul.
....cumparatoru garsonierei mele nu a contractat decit cu mine...nu a avut nici-un amestec matusa..nu s-a pomenit de ea ..pe vremea aia..nu a vazut-o niciodata ...s-a pomenit omu chemat in instanta...
nu exista nici-o sora a matusii...nu ne are decit pe noi...
nu s-a invocat existenta unui mandat tacit de reprezentare a matusii in cumpararea garsonierei...
adica ce este mandat tacit?
spune avocata conventie verbala...si nu este adevarat..nu am discutat niciodata despre asa ceva
am gresit..vinzatoru garsonierei a contractat cu mine ,matusa e cu treaba ei in alt oras iar eu in orasul meu..eu aveam problemele mele ...ea pe ale ei..separat...ea a picat cu problema ei ca o greutate in plus sa mai aleg si dupa ea sa o aduc..nu au legatura vinderea si cumpararea gars mele cu situatia matusii...lucru asta a aparut acum dupa actiunea facuta de av ei..