avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare masina, pret platit pe jumatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare masina, pret platit pe jumatate

buna ziua! am o masina pe care i-am dat-o unui prietene mi-a dat jumatate din bani si acum nu vrea sa imi dea diferenta, mentionez ca eu nu i-am dat nici un act la masina si nu am facut nici un contract de vanzare...cum pot sa fac sa imi iau masina inapoi??? ca nu vrea sa imi dea diferenta.? ce pot sa fac unde sa apelez.?pot pati eu ceva? sau sa iau vreo amenda?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:23, 28 Noiembrie 2013
Faceti plangere la politie. Puteti primi amenda ptr rovigneta.
Il chemati in judecata pentru a va plati pretul masinii sau sa va restituie auto . In paralel puteti face plangere la politie pentru abuz de incredere in termen de 2 luni de la data cand trebuia sa va dea banii, dar faceti mai intai o notificare scrisa in care ii puneti in vedere cele solicitate si ii dati un termen pentru plata sau in caz contrar , restituire. Niciodata sa nu mai imprumutati (dati ) bunuri de valoare, sume de bani fara act scris cu 2 martori.
il chem in judecata dar ...eu nu mai aveam actele valabile la masina adica am expirata asigurarea si ipt. ca numai circulasem de mult cu ea
pot ca sa ma duc la politie sa declar ca nu am mai gasit masina ?ca mi-a fost furata?
altii mi-au zis ca pot lua amenda ca am dat masina fara procura?...

Alte discuții în legătură

Masina imprumutata mihai133 mihai133 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Acum 6 luni am imprumutat masina unui prieten pentru suma de 1000$. Masina este pe numele tatalui meu. Toate actele sunt la ... (vezi toată discuția)
2 probleme pe care le intimpin OVIFRO OVIFRO 1.cum pot afla daca stiu numele si prenumele si CNP unei persoane unde lucreaza(la ce firma e angajata) 2.daca am dat bani imprumut unei persoane si nu am ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog Madalinxsx Madalinxsx Salutare tuturor am si eu unele nelamuriri si sper ca cineva sa imi spuna mai detaliat ce as putea face am o masina proprietatea matusei mele pana acum am mers ... (vezi toată discuția)