avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare masina, pret platit pe jumatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare masina, pret platit pe jumatate

buna ziua! am o masina pe care i-am dat-o unui prietene mi-a dat jumatate din bani si acum nu vrea sa imi dea diferenta, mentionez ca eu nu i-am dat nici un act la masina si nu am facut nici un contract de vanzare...cum pot sa fac sa imi iau masina inapoi??? ca nu vrea sa imi dea diferenta.? ce pot sa fac unde sa apelez.?pot pati eu ceva? sau sa iau vreo amenda?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:23, 28 Noiembrie 2013
Nu va complicati viata cu declaratii false ca v-a fost furata masina, constituie infractiune si puteti raspunde penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina imprumutata mihai133 mihai133 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Acum 6 luni am imprumutat masina unui prieten pentru suma de 1000$. Masina este pe numele tatalui meu. Toate actele sunt la ... (vezi toată discuția)
2 probleme pe care le intimpin OVIFRO OVIFRO 1.cum pot afla daca stiu numele si prenumele si CNP unei persoane unde lucreaza(la ce firma e angajata) 2.daca am dat bani imprumut unei persoane si nu am ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog Madalinxsx Madalinxsx Salutare tuturor am si eu unele nelamuriri si sper ca cineva sa imi spuna mai detaliat ce as putea face am o masina proprietatea matusei mele pana acum am mers ... (vezi toată discuția)