avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare auto anulare contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare auto anulare contract

In 8 oct . am vanduta masina personala .Cumparatorul a facut ce probe a dorit , a circulat , a ascultat motorul chestii de rutina etc..am mers am facut act de vanzare -cumparare , am radiat-o de la primarie , i-am inmanat cheile cele doua randuri de cartela ,(chei) actele , am inscris pe talon "intrainat..."( i-am mai inmanat si documente doveditoare a unor interventii -chimbare ulei , filtre, bucse, pivoti , ) , eu am mers pe 10.11 al Asirom si am cerut restituirea asigurarii obligatorii pentru urmatoarele 6 luni , am luat legatura si cu asiguratorul "Casco"...problema este ca azi cumparatorul mi-a trimis mesaj ca doreste banii inapoi , m-a amentit ca vine cu politia....acum eu nu stiu ce sa inteleg ...cum sa -i dau banii inapoi daca toate actele au fost facute , am intrerupt si asigurarea, am radiat-o si de la "fisc", am pierdut si continuitatea la "Casco"...bine omul nu mi- aspus cauza..ca i se pare ca are probleme,fara sa imi precizeze care ar fi problemele dar a condus masina , e sofer cu vechime din spusele lui ..a mai venit cu cineva....a mers , a studiat-o la vopsea , la motor , la tabla ...cum se face ..(nu a fost o tranzactie la targ , ci in fata locuintei mele) . Ce pot face in situatia data ? ca acum eu unul nici nu stiu ce sa mai gandesc , daca aumblat la ea si nu imi pot da seama ..(poate a gasit ceva mai convenabil) ce incredere sa am ca nu a deteriorat ceva involuntar ..? si nu pot vedea pe loc ? si chiar nu stiu cum ramane cu actul de vanzare ..cum se poate anula si daca ma poate obliga cumva . principul cumpararii vazut -placut-cumparat ....masina nu are defectiuni care sa nu poata fi vazute.. Tot ceea ce era scris in "anunturi" corespundea cu realitatea .Multumesc anticipat , o zi linistita
Cel mai recent răspuns: viorel_georgescu53 , utilizator 10:00, 12 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Daca aveti contract de vanzare-cumparare corect completat si semnat de ambele parti, nu are cu ce sa va ameninte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc, cumparatorul nu a venit personal sa reclame ceva anume..mi-a trimis numai un mesaj ca nu-i mai convine masina , ca are ceva probleme, dar nu a fost explicit (am pastrat mesajul ) ce anume nu-i convine, l-am sunat , dar nu a raspuns (asta a fost la 3 zile de la vanzre ) i-am raspuns la mesaj scurt , spunandu-i ca daca este o gluma , nu e o gluma buna ..asta a fost tot, de atunci nu a mai dat nici un semn ..probabil o fi revenit la sentimente mai bune..ce m-a deranjat , este faptul ca a verificat personal masina , in sensul ca a condus -o , a verifificat personal cum se comporta masina si pe drum cu gropi , cu denivelari , si pe sosea "intinsa", i-a convenit ...acum sincer , dupa atatea zile nici mi0e parca nu imi vine sa o iau inapoi , dar chiar daca as luao , nu stiu cum mai por , pentru ca s-au facut toate demersurile , act vanzare , radiere, renuntare la asigurare obligatorie si "casco" (pentru a recupera ce s-a platit pana in aprilie 2018 ) ..multumesc pentru raspuns si pentru incurajare...sper sa nu ma mai contacteze .O zi linistita va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe masina vanduta tibi2015 tibi2015 In 2006 am intocmit un act de vanzare-cumparare pe o masina. Din ignoranta nu am scos radiat fiscal masina. Anii au trecut si in aceasta clipa, dupa 10 ani, am ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru fitcros fitcros Cumparare masina cu motor defect Am cumparat in vara anului trecut o masina de pe OLX cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru. Masina ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto roberta79 roberta79 Buna ziua! Am o mare problema in legatutra cu vanzarea unui autoturism, mai precis autoturismul meu l-am vandut unui rom printr-un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)