In 8 oct . am vanduta masina personala .Cumparatorul a facut ce probe a dorit , a circulat , a ascultat motorul chestii de rutina etc..am mers am facut act de vanzare -cumparare , am radiat-o de la primarie , i-am inmanat cheile cele doua randuri de cartela ,(chei) actele , am inscris pe talon "intrainat..."( i-am mai inmanat si documente doveditoare a unor interventii -chimbare ulei , filtre, bucse, pivoti , ) , eu am mers pe 10.11 al Asirom si am cerut restituirea asigurarii obligatorii pentru urmatoarele 6 luni , am luat legatura si cu asiguratorul "Casco"...problema este ca azi cumparatorul mi-a trimis mesaj ca doreste banii inapoi , m-a amentit ca vine cu politia....acum eu nu stiu ce sa inteleg ...cum sa -i dau banii inapoi daca toate actele au fost facute , am intrerupt si asigurarea, am radiat-o si de la "fisc", am pierdut si continuitatea la "Casco"...bine omul nu mi- aspus cauza..ca i se pare ca are probleme,fara sa imi precizeze care ar fi problemele dar a condus masina , e sofer cu vechime din spusele lui ..a mai venit cu cineva....a mers , a studiat-o la vopsea , la motor , la tabla ...cum se face ..(nu a fost o tranzactie la targ , ci in fata locuintei mele) . Ce pot face in situatia data ? ca acum eu unul nici nu stiu ce sa mai gandesc , daca aumblat la ea si nu imi pot da seama ..(poate a gasit ceva mai convenabil) ce incredere sa am ca nu a deteriorat ceva involuntar ..? si nu pot vedea pe loc ? si chiar nu stiu cum ramane cu actul de vanzare ..cum se poate anula si daca ma poate obliga cumva . principul cumpararii vazut -placut-cumparat ....masina nu are defectiuni care sa nu poata fi vazute.. Tot ceea ce era scris in "anunturi" corespundea cu realitatea .Multumesc anticipat , o zi linistita