avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare auto

buna ziua, am o problema legata de vanzarea unui autovehicul, este vorba de un autovehicul la care eu am corpus iar mama mea animus, suntem de acord amandoi sa vindem, am primit banii de la cumparator, am dat auto cumparatorului inpreuna cu talonul si asigurarea, urmand ca maine dimineata sa intocmim actele necesare si sa-i dau si cartea tehnica a masinii. problema este ca mama mea care este propietarul in acte nu are timp ea fiind la munca pana seara tarziu, si nu am facut imputernicire. intrebarile mele sunt :cum pot incheia actele maine dimineata in absenta mamei mele (proprietarului in acte) ? exista vreun notar public in bucuresti cu program non stop? sau cel putin cu program pana la 23 00, ca sa putem face o imputernicire? pot incheia un act cu mama mea in aceasta seara urmand ca maine la prima ora sa ma prezint la un notar cu acel act si buletinul mamei mele sa fac o imputernicire?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:08, 19 Mai 2011
notarii lucreaza in general pana la ora 16, iar mama trebuie sa isi dea acordul pt vanzare in fata notarului, nu puteti merge dvs cu buletinul dansii fara mama.
cand va putea mama sa mearga la notar sa va imputerniceasca sa perfectati actele, atunci faceti si actele
pt contract nu aveti nevoie de notar
puteti descarca un contract de vanzare de pe net il completeaza mama si cumparatorul, apoi puteti merge la un birou unde se fac acte auto , ei au program pana la 20 sau si pana mai tarziu, completati fisa de inmatriculare ( ca asta trebuie musai batuta la masina) , mama va da procura s-o puteti radia din evidentele fiscale si mai departe, e treaba cumparatorului sa si-o inscrie si s-o inmatriculeze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina akna akna Buna ziua! va prezint pe scurt situatia ca apoi sa pun si intrebarea/intrebarile aferente: Am cumparat masina de la tatal meu si mi s-a spus ca pt. ... (vezi toată discuția)
Mare problema, vanzare auto, posibil furt giovanny_dudu giovanny_dudu buna seara, cred ca am facut o mare prostie, mai explicit: este vorba de un autovehicul la care eu am corpus iar mama mea are animus, am cazut de acord cu ... (vezi toată discuția)
Pot sa radiez masina fara numere si carte ? Adrian2716 Adrian2716 Buna ziua . As dori sa stiu daca pot radia masina in urmatoarea situație : Am vândut masina in Germania,tot la un roman , masina fiind inmatriculată pe ... (vezi toată discuția)