avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pot sa radiez masina fara numere si carte ?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pot sa radiez masina fara numere si carte ?

Buna ziua . As dori sa stiu daca pot radia masina in urmatoarea situație :
Am vândut masina in Germania,tot la un roman , masina fiind inmatriculată pe România. Am făcut contract se vânzare cumpărare copie după cartea masinii certificatul masinii si copie după buletinul cumpărătorului. Contractul este scris de mână și semnat de mine si cumpărător. Masina e înscrisă pe numele mamei iar eu am împuternicire făcută . Actele originale și numerele au rămas la cumpărător . Cum as putea proceda sa o radiez . Multumesc!!!
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
Adrian2716, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian2716 , utilizator 18:56, 26 Februarie 2018
N-o veti putea radia fara acte. Veti putea in schimb sa inscrieti/transcrieti dreptul de proprietate al cumparatorului.
Tot la inamatriculari pot face lucrul acesta ? Impozitul trebuie să îl plătesc in continuare ? Multumesc!

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

N-o veti putea radia fara acte. Veti putea in schimb sa inscrieti/transcrieti dreptul de proprietate al cumparatorului.

Tot la inamatriculari pot face lucrul acesta ? Impozitul trebuie să îl plătesc in continuare ? Multumesc!

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

La inmatriculari / DRPCIV. Impozitul va fi platit de catre Dvs in conditiile in care nu aveti fisa care sa dovedeasca luarea in evidenta a cumparatorului si pe baza carei sa operati radierea din evidenta fiscala
Avand in vedere ac ati incheiat document de vanzaare cumparae de mana nu veti putea radia auto
Desfasurati demersuri sa incheiati documente legale de tranzactionare drept de proprietate asupra auto in baza carora veti putea solicita radierea de pe rolul dv fiscal
succes 1

Alte discuții în legătură

Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina de la politie fara act de vanzare-cumparare raduadrian00 raduadrian00 Buna ziua.Am vandut un autoturism in martie 2011 am radiato fiscal de la taxe si impozite dar nu am radiato de la politie.Acum dupa 4 ani risc sa fiu executat ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ContSters315461 ContSters315461 Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea problema pe care o am: - in urma cu 2 ani am vandut o masina unui cunoscut. ... (vezi toată discuția)