avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Miss_Bastet

Activitate Miss_Bastet

Mi-a fost de folos. Sper sa reusesc.
Multumesc mult!

O saptamana frumoasa.
da. Doamne fereste.
Va rog fiti amabil si indicati`mi la ce fel de birou de avocatura sa apelez sa fiu sigura ca imi poate onora cererea.
Intreb in ideea in care as deceda si eu. eu nu am mostenitori in momentul de fata.
As dona tot unor case de batrani, centre de plasament sau prietenilor mei dar sa NU ajunga pe mana lui in cazul in care eu nu mai sunt.
Buna ziua,
Am 26 de ani. mama mea a decedat de mai bine de 10 ani, eu fiind inca minora atunci.
Parintii mei au divortat inainte sa ma nasc eu si tatal nu s-a ocupat un moment de atributiile parintesti. la momentul decesului, bunicii din partea mamei m-au luat in plasament.
tatal natural nu a mai platit pensie alimentara sau sa acorde atentie in orice fel din 1997 (aveam 8 ani).
Nu mai am frati decat o sora vitrega dupa tata rezultata dintr`o alta casatorie.
Mama mea a fost singura la parinti.
Bunica mea a decedat recent, ramanand eu cu bunicul meu in varsta de 83 de ani. nu dorim sub nici o forma ca in cazul in care se intampla ceva cu noi, toate agonisirile de o viata a bunicilor mei sa ajunga la acest om lipsit de suflet.

Va rog din suflet sa imi spuneti daca este posibil sa il decat din drepturi. trebuie sa existe o cale.
Multumesc.
:) multumesc pentru sfat. totusi prefer sa raman in umbra pana cand voi afla daca s-a hotarat ceva.
Pana la urma am mers. trebuia sa fiu prezenta la ora 9 . am ajuns in fata salii din cadrul tribunalului si nici bine nu fac primii pasi caci sunt strigata.
Stiti cine ma striga? Inculpatul ma striga intrigat de ce caut eu acolo. abea pe la ora 18 am intrat in sala, adica peste mai bine decat 10 ore de la data trecuta pe citatie.
M-am consultat cu avocatii partii vatamate care mi-au spus ca nu este posibil sa depun marturie fara ca inculpatul sa fie in sala.
Ajunsa in fata doamnei judecator am depus marturie, inculpatul fiind in stanga mea, putin mai in spate.
Va rog sa ma credeti ca pana la urmatoarea infatisare nu am de unde sa stiu ce se va intampla. A fost ingrozitor sa imi mentin afirmatiile cu el prezent. acum poate face orice ca sa se razbune, pana la urmatoarea infatisare care va fi deabea pe la jumatea lui iunie...
La baza acestui proces stau intamplari de acum cel putin 4-5 ani. Fondul este pornografia infantila.
Am sa merg sa caut procurorul cu care am vorbit si sa il rog sa imi fie luata declaratia sub protectie.
sa depun cerere in instanta pentru a intra sub un astfel de program de protectie nu cred ca mai am cand, deoarece marti sunt citata sa merg. azi e vineri.
as vrea cat se poate sa raman in anonimat daca tot sunt nevoita sa depun marturie.
Din ce am citit eu, amenzile neplatite dupa 3 ani (dupa unii) sau 5 ani (dupa altii) se prescriu in mod legal.
Nu ma gandesc sa`mi pierd nici o urma! ma gandesc doar ca e mai bine sa nu iau parte la acest proces. nu vreau sa mai apoi sa fiu nevoita sa ma feresc prin oras sau sa intru in programe de protectia martorilor....
Daca nu detin nimic pe numele meu , aceasta amenda cum va putea fi achitata. daca nu achit in timpul cerut, este posibil sa ma oblige sa o plateasc o data cu plata impozitelor.
Este o amenda care se incadreaza in acest gen?
Daca da , parca era un termen de cativa ani in care daca nu o platesti aceasta s-ar pierde dupa o anumita perioada de timp.
se poate sa incerc asa?
Buna ziua!
am fost sa dau o declaratie in fata unui procuror, dupa ce acesta a insistat destul de mult. Asta s-a intamplat acum cateva luni. Am facut mentiunea ca nu vreau sa depun marturie sau sa mai continui sa am vreo legatura cu situatia.
Sunt chemata in calitate de martor peste numai cateva zile. In citatie scrie ca am dreptul la un aparator cu care sa ma prezint, iar daca nu imi aleg unui mi se va desemna unul din oficiu.
In citatie apare o mentiune pe care nu o inteleg si anume : "partea careia, personal, prin reprezentant sau aparator ales sau prin functionarul sau persoana insarcinata cu primirea corespondentei, i s-a inmanat in mod legal citatia pentru un termen de judecata nu mai este citata pentru termenele ulterioare, chiar daca ar lipsi la vreunul dintre aceste termene cu exceptia situatiilor in care prezenta acestora este obligatorie potrivit legii". #-o
CUM POT SA NU MA PREZINT LA ACEST PROCES?
INTRADEVAR PRIMESC AMENDA DACA NU MA PREZINT?
CUM POT FACE SA NU MA PREZINT SI SA NU PRIMESC NICI O AMENDA?

Rugamintea mea e sa imi rapsundeti cat mai curand posibil, deoarece procesul e in mai putin de o saptamana.
Va multumesc anticipat!
toate cele bune
O.P.:)