avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Activitate mdmftw

Activitate mdmftw

Răspuns la discuția Nelamurire plata incalzire
Multumesc de raspunsuri. Am uitat sa precizez ca sunt debransat. Va rog a-mi spune in ce act normativ este reglementata plata in condominiu si de unde poate fi procurat ?
Răspuns la discuția Nelamurire plata incalzire
nu prezinta uscatorie.
Buna ziua. Detin in proprietate apartament la parter construit in jurul anilor 1960. Prin constructie blocul este fara subsol/demisol, iar conductele sunt sub pardoseala in canal betonat, izolate cu vata minerala. Conductele de transport alea agentului termic care trec prin apartament sunt incastrate in pereti si izolate cu vata minerala. Pe casa scarii nu exista nici un calorifer. Este normal sa fiu pus la plate incalzirii in condominiu ? Multumesc anticipat pentru raspnus.
Răspuns la discuția Un sfat..o parere
Va multumesc pentru opinii.
Din ce m-am mai documentat pe internet am vazut ca ar fi o problema datorita faptului ca mama mea a primit o suma de bani si a semnat ca nu mai are pretentii ulterioare. Asta s-a intamplat inainte de inceperea procesului, la cateva zile dupa accident. In urma sentintei, mama ar mai trebui sa primeasca o suma de bani (daune morale), tinand cont ca urmeaza recursul, cum ar trebui sa justifice semnatura data la inceput ? Exista vreo situatie in care sa nu se ia in considerare semnatura data precum ca nu ar mai avea pretentii ?
Va multumesc anticipat si astept un raspuns.
Buna ziua si bine v-am gasit. Am si eu o problema care ma macina si as dori o parere de la dvs. Acum 2 ani mama si tatal meu au suferit un accident auto in timp ce veneau de la tara cu ocazia, in urma caruia tatal meu a decedat iar soferul masinii de ocazie a fost gasit vinovat , iar mama a suferit o fractura mai grava la clavicula... in urma procesului am primit despagubiri atat eu cat si mama mea (consider eu o suma modesta, dar datorita faptului ca nu prea s-au pastrat facturile cu cheltuielile facute, consider eu ca este corecta). Problema este ca mama a fost la firma de asigurari a soferului de unde a primit o suma de bani, si a semnat precum ca nu mai are pretentii financiare de la sofer sau firma de asigurari, lucru facut fara a citi foaia, ci doar datorita faptului ca aveam nevoie de bani pt inmormantare. Acum firma de asigurari a facut recurs (nu stiu sigur daca acesta este termenul corect :| ). As vrea sa stiu care credeti ca sunt sansele ca sentinta sa se schimbe si daca prezenta la proces este obligatorie (recursul este in alt oras si mama se streseaza foarte tare, si as prefera sa se termine odata).Tin sa precizez ca nu ne permitem un avocat.
Imi cer scuze de lungimea textului si daca exprimarea este gresita sau de neincadrarea incorecta a topicului in categoria de forum...Va multumesc anticipat