avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Activitate george_radu6

Activitate george_radu6

Răspuns la discuția accident de masina
Va multumesc pentru sfat , o zi buna.
Răspuns la discuția accident de masina
Credeti ca daca angajez un avocat poate sa obtina nup? ; suma ceruta de partea vatamata este mult prea mare , plus de asta eu eram in interes de serviciu.
Acum trei luni am lovit o femeie pe trecerea de pietoni , femeia trecand pe culoarea rosie a semaforului. Am oprit, i-am acordat primul ajutor am telefonat la salvare dupa care m-am dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, rezultatul fiind negativ.
Eu ma aflam in timpul serviciului , fiind ofiter MAI , semnalele acustice si luminoase fiind in functiune. Telexul de la inspectorat a mentionat ca victima a trecut pe culoarea rosie. Femeia , are glezna rupta si un traumatism cranio-cerebral (hematom care ulterior s-a reabsorbit ). Am fost la spital sa o vad cum se simte si din discutiile avute nu doreste sa se impace cu mine familia facand plangere penala . Pretentiile victimei se ridica la 12 mii de euro. Femeia are 68 de ani si medicul legist i-a prescris 60 de zile de ingrijiri medicale . S-a inceput cercetarea penala , ce ma sfatuiti sa fac?