avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident de masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident de masina

Acum trei luni am lovit o femeie pe trecerea de pietoni , femeia trecand pe culoarea rosie a semaforului. Am oprit, i-am acordat primul ajutor am telefonat la salvare dupa care m-am dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, rezultatul fiind negativ.
Eu ma aflam in timpul serviciului , fiind ofiter MAI , semnalele acustice si luminoase fiind in functiune. Telexul de la inspectorat a mentionat ca victima a trecut pe culoarea rosie. Femeia , are glezna rupta si un traumatism cranio-cerebral (hematom care ulterior s-a reabsorbit ). Am fost la spital sa o vad cum se simte si din discutiile avute nu doreste sa se impace cu mine familia facand plangere penala . Pretentiile victimei se ridica la 12 mii de euro. Femeia are 68 de ani si medicul legist i-a prescris 60 de zile de ingrijiri medicale . S-a inceput cercetarea penala , ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: george_radu6 , utilizator 19:57, 22 Mai 2011
Daca nu ajungeti la o intelegere cu partea vatamata nu aveti ce face decat sa angajati un avocat pe faza de urmarire penala si sa obtineti nup avand in vedere imprejurarile
Credeti ca daca angajez un avocat poate sa obtina nup? ; suma ceruta de partea vatamata este mult prea mare , plus de asta eu eram in interes de serviciu.
Daca nu aveti nicio vina veti primi NUP, deoarece victima a trecut pe rosu si dumneavoastra am inteles ca erati in misiune. Angajati-va avocat tocmai pt aceste considerente.
Doamna in varsta de 68 de ani ar trebui sa invete sa traverseze pe culoarea verde si sa nu mai urmareasca sa se imbogateasca avand in vedere ca era si culpa dumneaei.
12.000 de euro este o suma exagerata, chiar daca se ajunge in instanta pt culpa comuna nu ii va acorda niciun judecator o astfel de suma.
Va multumesc pentru sfat , o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cât timp se șterge dosarul penal pentru trecerea pe culoarea ... Nicoletaat Nicoletaat In cât timp se șterge dosarul penal pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului, urmând accident cu victima fără spitalizare, fiind doar transportat ... (vezi toată discuția)
Aciident rutier cu vatamare corporala din culpa adina20032007 adina20032007 in data de 21 ian 2010 am avut un aciident rutier eram cu o dacia 1400 si era gheata pe sosea si mia intrat un audi pe contrasens intorcinduse cu partea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier- tamponare cu consum de alcool. Amyina Amyina Am fost victima unui accident rutier, fiind tamponata din spate, vinovatul fiind un tanar. Din cauza faptului ca am suferit un traumatism cranio-cerebral am ... (vezi toată discuția)