As dori sa fac o situatie a soldurilor elementelor de activ si pasiv pentru asoc. de proprietari, valabila la data de 31 decembrie 2014.
La pct.3 din Activ (Sume neachitate de proprietari pt. lista de plata curenta) iau in calcul lista lunii decembrie 2014, care a fost afisata in februarie 2015 sau lista lunii octombrie, care a fost afisata in decembrie?
Va multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu daca pentru plata contributiilor la BS si BASFS exista conturi diferite, pentru cei angajati cu Conventie Civila si pentru cei angajati cu Contract de munca.
Eu completez OP-urile pentru Asociatia de Proprietari, iar in aplicatia pe care am descarcat-o de pe site-ul Min.Finantelor exista un singur cont pentru plata catre BS si un singur cont pentru plata catre BASFS. In urma cu doua luni ne-a fost blocat contul curent, pe motiv ca nu am efectuat platile in contul corect pentru persoana angajata cu Contract de munca. Presedintele asociatiei a fost la Admin. Financiara Sector 6, de care apartinem, insa persoana cu care a vorbit nu a vrut sa-i spuna contul corect in care trebuie sa platim. Am studiat lista din octombrie a.c. a conturilor Trezoreriei Operative Sector 6 si nu am gasit un cont special pentru aceste plati.
Va multumesc pentru ajutor.
Buna,
Doresc sa contractez un detinator de certificat digital calificat, care sa depuna D112 pentru o asociatie de proprietari si sa poata emite un document de plata pentru acest serviciu. Multumesc.:)
As dori sa stiu ce documente mai trebuie sa verifice cenzorul din As. de Proprietari, in afara de chitante, registru de casa si corectitudinea intocmirii listelor de plata. De asemenea, sa dori sa stiu daca cenzorul trebuie sa depuna Declaratia 112.
Va multumesc.