avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Conturi plata contrib. la BS si BASFS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Conturi plata contrib. la BS si BASFS

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pentru plata contributiilor la BS si BASFS exista conturi diferite, pentru cei angajati cu Conventie Civila si pentru cei angajati cu Contract de munca.
Eu completez OP-urile pentru Asociatia de Proprietari, iar in aplicatia pe care am descarcat-o de pe site-ul Min.Finantelor exista un singur cont pentru plata catre BS si un singur cont pentru plata catre BASFS. In urma cu doua luni ne-a fost blocat contul curent, pe motiv ca nu am efectuat platile in contul corect pentru persoana angajata cu Contract de munca. Presedintele asociatiei a fost la Admin. Financiara Sector 6, de care apartinem, insa persoana cu care a vorbit nu a vrut sa-i spuna contul corect in care trebuie sa platim. Am studiat lista din octombrie a.c. a conturilor Trezoreriei Operative Sector 6 si nu am gasit un cont special pentru aceste plati.
Va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Plati tert Marcela33 Marcela33 Societatea noastra are conturile blocate de un an si doua luni, timp in care din banii incasati am achitat doar salarii si restul s-a virat catre BS si ... (vezi toată discuția)
Depuneri dari catre stat cornelusha cornelusha Buna seara ,sunt pres.la o A.P. In com.Ex.s-a hotarat ca plafonul de casa sa fie 200lei.Sunt unic Admin.al contului din banca ,si asta pt.ca nu am incredere in ... (vezi toată discuția)
Cont plata fnuass pt.cmi Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In ce cont se plateste FNUASS pt.medic cu CMI cu domiciliul in sectorul 1? Eu am gasit contul acesta- RO11TREZ7012621050303XXX-Trezoreria sector 1 Pana ... (vezi toată discuția)