Buna ziua,
As dori sa stiu daca pentru plata contributiilor la BS si BASFS exista conturi diferite, pentru cei angajati cu Conventie Civila si pentru cei angajati cu Contract de munca.
Eu completez OP-urile pentru Asociatia de Proprietari, iar in aplicatia pe care am descarcat-o de pe site-ul Min.Finantelor exista un singur cont pentru plata catre BS si un singur cont pentru plata catre BASFS. In urma cu doua luni ne-a fost blocat contul curent, pe motiv ca nu am efectuat platile in contul corect pentru persoana angajata cu Contract de munca. Presedintele asociatiei a fost la Admin. Financiara Sector 6, de care apartinem, insa persoana cu care a vorbit nu a vrut sa-i spuna contul corect in care trebuie sa platim. Am studiat lista din octombrie a.c. a conturilor Trezoreriei Operative Sector 6 si nu am gasit un cont special pentru aceste plati.
Va multumesc pentru ajutor.
Plati tert
Marcela33
Societatea noastra are conturile blocate de un an si doua luni, timp in care din banii incasati am achitat doar salarii si restul s-a virat catre BS si ... (vezi toată discuția)