avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii depuneri dari catre stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

depuneri dari catre stat

Buna seara ,sunt pres.la o A.P. In com.Ex.s-a hotarat ca plafonul de casa sa fie 200lei.Sunt unic Admin.al contului din banca ,si asta pt.ca nu am incredere in Adminul condominiului ( nu suntem vecini).Eu platesc furnizorii on line,insa am o problema:cum pot plati 0,5% somajul+10,5% pensiile +16%impozitulsi 5,5% sanatatea pentru Admin, femeia de serviciu si cenzor angajat,fara sa-i dau bani pe mana primului mentionat care are o firma,,intrprindere individuala-administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract - 6832 (desi,la noi e cu conventie civila)Va rog scoateti-ma din impas si de aceasta data.Va multumesc, cu respect :">
Cel mai recent răspuns: carmen_danciu , utilizator 11:57, 9 Decembrie 2011
cornelusha a scris:

Buna seara ,sunt pres.la o A.P. In com.Ex.s-a hotarat ca plafonul de casa sa fie 200lei.Sunt unic Admin.al contului din banca ,si asta pt.ca nu am incredere in Adminul condominiului ( nu suntem vecini).Eu platesc furnizorii on line,insa am o problema:cum pot plati 0,5% somajul+10,5% pensiile +16%impozitulsi 5,5% sanatatea pentru Admin, femeia de serviciu si cenzor angajat,fara sa-i dau bani pe mana primului mentionat care are o firma,,intrprindere individuala-administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract - 6832 (desi,la noi e cu conventie civila)Va rog scoateti-ma din impas si de aceasta data.Va multumesc, cu respect :">

Cu aveti un admin in care nu aveti incredere?
Asa cum platiti furnizorii on-line puteti plati si contributiile (datorate de asociatie si de salariati). Chiar daca ati fi avut un admin in care aveati incredere tot nu trebuia sai dati banii in mana sa se duca sa plateasca... Il trimiteati la banca cu OP -urile....
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
leuca_luminita, utilizator
Ma interesa daca exista un cont in care sa depun darile.El daca nu are voie sa retraga din banca ,nici nu depune...asa ca m-a lasat pe mine sa ma descurc cu acest subiect.
Intrebati-i pe cei de la banca. Conturile difera de la sector la sector. Daca imi spuneti sectorul in care se afla asociatia va pot ajuta.
Buna dimineata,sectorul este 1 , dar nu vreau sa va incarc cu o grija in plus , mai ales ca trebie sa-mi si arate in mare , cum se completeaza formularul respectiv .Va multumesc mult.Cu respect :(
aveti program pe www.mfinante.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont plata intoarcere executare silita Sotrica5 Sotrica5 In ce cont se plateste intoarcera executarii silite.(judecatoria sector 3) Daca OP este on line trebuie stampilat la banca? (vezi toată discuția)
Impartirea cheltuielilor pe proprietari, la plata intretinerii prin ordin de plata latka latka Care sunt cheltuielile legate de contul bancar al unei asociatii ( in principiu m-ar interesa in mod specific la CEC Bank) si cum imparte cheltuielile pe ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii prin virament bancar deluria deluria Aveti idee daca plata intretinerii se poate face prin ordin de plata? Daca da, exista vreo varianta legala de a-l obliga pe presedintele asociatiei sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)