avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Activitate ella67

Activitate ella67

Răspuns la discuția succesiune
Multumesc pentru raspuns....dar intrebarea mea era alta....si chiar si asa....raspunsul dumneavoastra este incomplet, avand in vedere ca fiica mea are in prezent varsta de 16 ani.
Discuție succesiune
Fosta mea soacra a decedat recent. A avut doi baieti: fostul meu sot (decedat anul trecut) si cumnatul meu. Am un copil de 16 ani cu fostul meu sot (noi am divortat in anul 2003). Intrebarea mea este urmatoarea: fiica mea impreuna cu fostul meu cumnat sunt mostenitorii soacrei mele si daca da, cum se imparte mostenirea? Soacra mea a avut un apartament, toate actele sunt la cumnatul meu, iar el nu da semne ca ar intentiona sa dezbata succesiunea. Stiu ca trebuie sa-l actionez in instanta pentru dezbaterea succesiunii in termen de 6 luni de la deces.
Răspuns la discuția succesiune
Recent a decedat fosta mea soacra si vreau sa stiu ce drepturi asupra succesiunii are copilul meu, in conditiile in care tatal ei este decedat, soacra mea avand doi copii.
Răspuns la discuția succesiune
Nici in instanta? Pentru anularea contractului de vanzare-cumparare daca vanzatorul este de buna credinta si recunoaste ca cel care a platit a fost defunctul?
Răspuns la discuția succesiune
Nu am nici un document, a facut doar un act de mana cu vanzatorul, dar a ajuns in posesia cumnatului meu. Am doar martori ca a detinut masina aproape un an.
Discuție succesiune
Tatal fiicei mele a decedat. Inainte de deces achizitionase o masina pe care nu a mai apucat sa o inmatriculeze. Dupa deces, cumnatul meu, fratele fostului meu sot (noi eram divortati de 8 ani) a inmatriculat masina pe numele lui. Mentionez ca fiica mea are 14 ani, iar tatal ei nu s-a recasatorit si nu are alti copii. Intrebarea mea este: cum pot sa recuperez dreptul copilului meu si cum se incadreaza fapta cumnatului meu?