avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate amatm

Activitate amatm

Problema mea este una delicata ,datorita faptului ca am cuparat un telefon samsung s7 edge de la o firma de telefonie care nu mi-a dat posibilitatea de a ridica aparatul din sediu politica lor fiind doar prin curierat.
La sosirea coletului am platit rambursul de 1450 ron restul sumei find repartizata in 12 rate .La deschiderea coletului surpriza fiind ca in loc de telefonul cerut am gasit in cutia sigilata un alt model de telefon si acela fiind contrafacut.Am sunat la firma respectiva spunand cei din col center sa merg in cel mai apropiat punct sa duc aparatul ca mi se v-a inlocui cu unul conform.Dar surpriza mea ajungand intr-un sediu al respectivei firme a fost ca reprezentantii legali mi-au luat o cerere de inlocuire si mi-au spus sa astept ca se va rezolva .A trecut o luna de atunci si nu s-a rezolvat nimic ,mai mult mi-au emis factura inclusiv cu rata care ar trebui sa o platesc .intre timp am facut denunt la protectia consumatorului si asi dori sa fac si mai departe la organele competente ca imi ajunge cu stresul pe tema aceasta!
Daca se poate asi dori sa ma indrumati ce ar trebui sa fac mai departe?
Va multumesc!
Buna ziua!!!!
Avem o problema in vederea succesiunii fiind 4 succesori si masa succesorala formata din 1 casa si 2,3 ha teren extravilan in timisoara.in casa locuieste unul din succesori el neavand alta locuinta ,fiind un caz social nu are nici un venit si pe perioada iernii a primit de la stat 75% din factura ,un alt frate pretinde ca facturile sa fie achitate integral de cei 4 succesori si ajutorul sa il i-a doar cel defavorizat.dilema mea este cum sa imparti 600 ron la 4 cand el beneficiaza deja de 375 ron.daca se poate asi dorii si eu o lamurire.Tin sa precizez ca am suportat si cheltuieli de inmormantare ,impozite restante din 2005 sumele fiind considerabile.Cum ar fi corect sa se imparta facturile????