Buna ziua!!!!
Avem o problema in vederea succesiunii fiind 4 succesori si masa succesorala formata din 1 casa si 2,3 ha teren extravilan in timisoara.in casa locuieste unul din succesori el neavand alta locuinta ,fiind un caz social nu are nici un venit si pe perioada iernii a primit de la stat 75% din factura ,un alt frate pretinde ca facturile sa fie achitate integral de cei 4 succesori si ajutorul sa il i-a doar cel defavorizat.dilema mea este cum sa imparti 600 ron la 4 cand el beneficiaza deja de 375 ron.daca se poate asi dorii si eu o lamurire.Tin sa precizez ca am suportat si cheltuieli de inmormantare ,impozite restante din 2005 sumele fiind considerabile.Cum ar fi corect sa se imparta facturile????
facturile trebuie platite in cote egale de catre toti fratii.facturile fac parte din pasivul succesoral si trebuie suportate de toate persoanele care au vocatie succesorala.
Varianta optima
arlandh
In baza legii 18/91, dintre urmasi (fii), 2 au facut cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate dupa tatal lor.
Titlul a fost emis pe numele ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Florentina1982@@#
Succesiune nefacuta dupa bunicii dec in 1984-86 tata singurul mostenitor. Tata necasatorit cu mama, ea dec anul trecut,el anul acesta. Mostenitori eu si o sora ... (vezi toată discuția)
Datorie
molnarcsilla
Buna seara.Vreau sa va intreb,daca pot solicita in instanta jumatate din o suma de bani imprumutati fratelui meu de catre tatal meu decedat .Este vorba de o ... (vezi toată discuția)