avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... facturile in timpul succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

facturile in timpul succesiunii

Buna ziua!!!!
Avem o problema in vederea succesiunii fiind 4 succesori si masa succesorala formata din 1 casa si 2,3 ha teren extravilan in timisoara.in casa locuieste unul din succesori el neavand alta locuinta ,fiind un caz social nu are nici un venit si pe perioada iernii a primit de la stat 75% din factura ,un alt frate pretinde ca facturile sa fie achitate integral de cei 4 succesori si ajutorul sa il i-a doar cel defavorizat.dilema mea este cum sa imparti 600 ron la 4 cand el beneficiaza deja de 375 ron.daca se poate asi dorii si eu o lamurire.Tin sa precizez ca am suportat si cheltuieli de inmormantare ,impozite restante din 2005 sumele fiind considerabile.Cum ar fi corect sa se imparta facturile????
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:22, 22 Mai 2011
facturile trebuie platite in cote egale de catre toti fratii.facturile fac parte din pasivul succesoral si trebuie suportate de toate persoanele care au vocatie succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varianta optima arlandh arlandh In baza legii 18/91, dintre urmasi (fii), 2 au facut cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate dupa tatal lor. Titlul a fost emis pe numele ... (vezi toată discuția)
Succesiune Florentina1982@@# Florentina1982@@# Succesiune nefacuta dupa bunicii dec in 1984-86 tata singurul mostenitor. Tata necasatorit cu mama, ea dec anul trecut,el anul acesta. Mostenitori eu si o sora ... (vezi toată discuția)
Datorie molnarcsilla molnarcsilla Buna seara.Vreau sa va intreb,daca pot solicita in instanta jumatate din o suma de bani imprumutati fratelui meu de catre tatal meu decedat .Este vorba de o ... (vezi toată discuția)