avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate ilonaiorga

Activitate ilonaiorga

Discuție Poprire
Buna, se pot popri sumele care nu reprezinta salariu si nu e impozabil?
Este vb de decontare chirie.Lg spune ca nu e venit salarial si nu se impoziteaza.Se numeste compensare chirie.
Multumesc!
Ce poate face un angajat,in afara de a se adresa justiției,in cazul in care este hartuit de către "patron",care de altfel încalcă foarte multe drepturi ale angatilor.
Multumesc
Răspuns la discuția comunicarea unei decizii
Am primit o instiintare ca postul pe care il ocup s-a desfiintat in urma unei decizii luate in 28.02.2011.Instiintarea(de preaviz) am primit-o in 23.01.2012.In iunie 2011(in urma unei adeverinte de salariu ) am contractat un credit.Daca eu stiam ca postul meu se desfiinteaza nu contractam acel credit.Eu nu am nici o problema cu locul de munca,adica nu il vreau inapoi. Eu am o problema financiara,nu mai pot plati creditul.
Multumesc
Răspuns la discuția comunicarea unei decizii
Dar pt ca eu nu am avut cunostiinta de aceasta decizie , ma consider pagubita.
Decizia conducerii unei societati de a desfiinta un post,in cat timp trebuie comunicata persoanei care ocupa acel post.
Multumesc
Răspuns la discuția impunere tinuta
Nu exista nici o fisa a postului semnata de nimeni,nu a existat si nu exista nici o hartie semnata de mine si de nici un coleg care sa reglementeze tinuta.Oricum este ceva nou.Probabil ca o sa urmeze o semnatura in sensul acesta.Ideea e ca nu ma angajam la un loc de munca unde se impune o tinuta.
Lucrez de 7 ani in aceeasi companie.Acum 2 luni au venit si mi-au zis ca trebuie sa ma imbrac cu "acest tricou".Nu sunt de acord din multe motive cu hainele lor.Cum ma pot obliga? Cand m-am angajat nici nu era vorba de asa ceva,deci in contract nu e stipilat asa ceva.
Multumesc
Răspuns la discuția camerele de supraveghere
Vanzari,lucrez intr-un magazin.
Spuneti-mi va rog daca stiti cumva ceva despre camerele de supraveghere.
Ne-au montat la lucru camere(pt. siguranta,cica),dar deja ma simt hartuita de un sef,care toata ziua sta si priveste.
Multumesc