avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... camerele de supraveghere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

camerele de supraveghere

Spuneti-mi va rog daca stiti cumva ceva despre camerele de supraveghere.
Ne-au montat la lucru camere(pt. siguranta,cica),dar deja ma simt hartuita de un sef,care toata ziua sta si priveste.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 6 Octombrie 2011
Nu ne spuneti in ce domeniu de activitate lucrati.
Vanzari,lucrez intr-un magazin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spionare la locul de munca! kakadu kakadu buna ziua! lucrez la un magazin de telefoane! patroana a blindat magazinul de camere..in fiecare zi ne suna din ora in ora si ne zice numai sta asa stai ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video la locul de munca nero2013 nero2013 Buna ziua, Lucrez intr-un magazin apartinand lantului \"X\" Magazinul este dotat cu camere de supraveghere. Va rog sa-mi spuneti daca ele sunt pentru ... (vezi toată discuția)
Supravegheat legal? Hailztorm Hailztorm Buna ziua, prietena mea lucreaza la un magazin de haine si este constant supravegheata, daca cumva sta jos cand nu este nici un client in magazin e sunata de ... (vezi toată discuția)