avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spionare la locul de munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spionare la locul de munca!

buna ziua! lucrez la un magazin de telefoane! patroana a blindat magazinul de camere..in fiecare zi ne suna din ora in ora si ne zice numai sta asa stai drept,. fai aia ca te vad,si asa mai departe , va dati seama este un stres total nu pot sa ma scobesc in nas ca vede.este legat toate acestea????????mentinez ca , camerele le are montate cu acte cu o firma.dar totusi este legal sa ne urmareasca non stop si sa ne zica unde sa ne miscam si ce sa facem ca ne vede??camerele sunt vizibile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 4 Iulie 2013
Angajatii pot fi supravegheati la locul de munca.

Detalii despre situatiile in care se pot monta camere video de catre un angajtor gasiti aici :

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere la locul de munca silvias silvias Am si eu o intrebare : Daca este legal ca angajatorul sa puna camere de luat vederi in birourile angajatiilor ? Si daca exista un cadru legal care sa ... (vezi toată discuția)
Legat de gdpr- supraveghere video la locul de muncă NuConteazaNu NuConteazaNu Buna ziua, Am o intrebare legata de camerele de supraveghere de la munca. Inteleg necesitatea lor in caz de situatii de urgenta. Dar seful meu ma urmareste ... (vezi toată discuția)
Supraveghere la munca. au voie? MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Va rog a ma lamuri cu o treaba destul de stresanta pentru mine. Lucrez la o sala de jocuri de nororoc. Evident ca sunt montate camere de ... (vezi toată discuția)