avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legat de GDPR- supraveghere video la locul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legat de GDPR- supraveghere video la locul de muncă

Buna ziua,
Am o intrebare legata de camerele de supraveghere de la munca. Inteleg necesitatea lor in caz de situatii de urgenta. Dar seful meu ma urmareste fara un motiv anume. Am dedus asta din faptul ca atunci cand am stranutat la locul de munca si el era acasa mi-a scris mesaj cu *sanatate* sau imi scrie mesaje de genul * ce vrea asta de la ghiseu? De ce sta asa mult?* Iar intr-o zi cand a venit copilul lui la lucru a facut o remarca de genul *ce mic e spatiu aici, pe camera se vede ca ar fi mai mare*, de aici am inteles ca ei ma urmaresc pentru amuzamentul lor sau de plictiseala. Simt ca nu am deloc intimitate. Ma simt jenata ca ar putea sa urmareasca unele chestii normale gen, cum ma scobesc in nas sau cum imi acot chilotii din fund. Am exagerat cu ultimele exemple dar imi e groaza si sa mananc ca imi sta mancarea in gat
Cel mai recent răspuns: corneliamuha , utilizator 14:58, 6 Septembrie 2019
GDPR: In ce conditii se pot folosi camerele video la locul de munca?
[ link extern ]

Puteti sesiza Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
[ link extern ]

Vedeti si :
Decizia ANSPDCP nr. 52/2012 - prelucrarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video
www.avocatnet.ro/articol_292...
Decizia ANSPDCP nr. 52/2012 a fost abrogata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supravegherea la locul de munca Esyana 74 Esyana 74 1.Într o instituție publică este permisă supravegherea angajatului in timpul exercitării funcției pe care o deține? 2.Este permisă monitirizarea prin ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate supraveghea video angajatii? simina_28 simina_28 Buna. Este legal ca un angajator sa monteze camerevideo in hala de productie pentru a supraveghea angajatii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Ni s-a instalat o cameră de supraveghere în vestiar, cu scopul de ne urmări dacă respectăm orele de pauză. este legal? Melinda 49 Melinda 49 Bună ziua, de curând șefa ne-a instalat o camera de supraveghere in vestiar, aici ne dezbracam și avem pauza de masă, deranjant este faptul ca este ... (vezi toată discuția)