avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate FELICIA73

Activitate FELICIA73

Răspuns la discuția RENUNTARE SEDIU SOCIETATE
Dar eu doresc REZILIEREA ACESTUI CONTRACT DECOMODAT, spuneti-mi cum procedez, cui ma adresez. Multumesc
Este dezonorant sa oferi sediul social pentru corespondenta si ulterior sa incerci sa faci rau persoanei.
1. inceputiul este bun promitator,

De ce ati promis in primul rand?
2. ajuti persoana

Ce deranj pot fi cateva scrisori?
3. acele cateva scrisori acum imi afecteaza casnicia

Poate dvs aveti motive mai bune sa nu va respectati cuvantul.
4. da, deoarece si aceasta "patroana" nu s-a tinut de cuvant si eu.....platesc.Ajunge e destul.Eu ca proprietar acum am motive bine intemeiate pentru renuntarea la acest contract decomodat. Sa inteleg ca nu am nici un drept si nu pot sa fac nimic in acest sens.
nu am cerut nici o chirie dar acum platesc eu.....destul
din cauza acestei persoane care avea sediul las mine acasa mi-a facut mari probleme financiare, eu acum platesc cu ordin judecatoresc.....
eu ca proprietar doresc sa nu mai fiu deranjat acasa.
Mentionez, eu am fost plecata in afara tarii, au procedat cum au crezut ca este bine pt ei.
1. a fost o simpla cerere model emis de [banca]
2. a fost impartita asa cum am luat eu creditul la inceput
3. nu
4.acuma, eu am platit creditul in ian 2011, porirea este facuta de catre Executor bancar al [bancii]
5.nu mi s-a comunicat, v-am spus, eu am facut transer- cat mi s-a comunicat de catre functionarul de la credite cat mai am de plata. Atat am platit.
contract decomodat, cred ca s-a facut pe perioada ned,
O fosta cunostinta si-a facut sediul firmei pe adresa mea, Cum procedez ca aceasta firma sa-i nu mai beneficieze de aceasta favoare, cui ma adresez?
Buna, am luat un credit de nevoii personale in 2006 de la [banca] pe 7 ani, in dec 2010 am vb prin tel.si mi s-a spus cat mai am de plata si sa fac cerere de rambursare anticipata - aprobare. In 2011 in ianuarie am reusit sa platesc diferenta prin transfer bancar si sa depun cererea( in aceasta cerere este scris cat mai aveam de plata, comunicat de catre ei la data depunerii cererii) prin cumnata mea care a mai depus o diferenta cat i s-a comunicat, Dupa doua zile este sunata acasa "ca pe langa ce am rambursat mai am inca 1600 ron" penalitati. Cum este posibil asa ceva? dupa 2 zile. Acum acestia mi-au impartit diferenta aceasta in rate iar pe 5 ani si mi-au facut poprire pe toate conturile Va rog sa-mi da-ti detali cui sa ma adresez pentru solutionarea acestui caz. MULTUMESC.