avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale RENUNTARE SEDIU SOCIETATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

RENUNTARE SEDIU SOCIETATE

O fosta cunostinta si-a facut sediul firmei pe adresa mea, Cum procedez ca aceasta firma sa-i nu mai beneficieze de aceasta favoare, cui ma adresez?
Cel mai recent răspuns: FELICIA73 , utilizator 17:00, 24 Noiembrie 2011
Ce fel de contract ati incheiat si pe ce perioada ?
contract decomodat, cred ca s-a facut pe perioada ned,
eu ca proprietar doresc sa nu mai fiu deranjat acasa.
Din pacate, nu se prea poate face nimic.
Aveti un contract. Respectati-l.

Motivatii de genul "nu vreau sa fiu deranjat..." nu tin in instanta.

Ar trebui ca noi romanii sa invatam sa ne tinem de cuvant si sa ne respectam promisiunile si sa nu gasim tot timpul motive ca sa ne calcam in picioare propria demnitate.

Ati facut o promisiune. Respectati-o.

Este dezonorant sa oferi sediul social pentru corespondenta si ulterior sa incerci sa faci rau persoanei.

De ce ati promis in primul rand?

Ce deranj pot fi cateva scrisori?

Mi-e greu sa inteleg. Ma ocup de firme si sedii de 17 ani de zile si am vazut multe povesti si situatii de acest gen si, de regula, proprietarii care recurg la astfel de gesturi o fac din pura rea-vointa.

Poate dvs aveti motive mai bune sa nu va respectati cuvantul.
Pentru ca in esenta, asta faceti.

Alberto Kurtyan
din cauza acestei persoane care avea sediul las mine acasa mi-a facut mari probleme financiare, eu acum platesc cu ordin judecatoresc.....

Alte discuții în legătură

Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez? mihaela daniela mihaela daniela Buna seara cine ma poate ajuta nu stiu unde sa ma adresez ptr o reclamatie contra factoritei postale.Eu am avut o firma pe care am inchis-o la o adresa vecina ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu scorus69 scorus69 Buna seara am si eu o intrebare pt o schimbare de sediu al unui SRL in care contractul de vanzare cumparare unde va fi noul sediu este cumparat astfel: ... (vezi toată discuția)