Buna seara cine ma poate ajuta nu stiu unde sa ma adresez ptr o reclamatie contra factoritei postale.Eu am avut o firma pe care am inchis-o la o adresa vecina de casa mea postarita afland ca eu sunt administratorul tot ce este pe firma mi le tot aduce acasa la mine deci nu la adresa de pe citatiile firmei sau de pe scrisorile de la anaf.intrebarea este are dreptul sa le lase la alta adresa decat cea de pe scrisori?mai nou ca azi nefiind acasa l-a pus pe copilul meu sa semneze de primire a unei citatii amenintindu-l ca se va intampla ceva rau daca nu semneaza?
Daca ati inchis firma, cum mai primiti corespondenta pentru ea?
Si apoi care este problema?
Eu stiu ca aducerea postei la adresa corecta este o favoare, care trebuie apreciata, nu reclamata.
Eu am mai auzit de situatii de acest fel, in care proprietarii de firme incercau sa se faca nevazuti dar nu reuseau deoarece postasii stiau unde locuiesc cu adevarat si le aduceau corespondenta.
Nu e prea placuta situatia, mai ales ca miroase a frauda. Dar este amuzanta.
Pe de alta parte, daca postasul stie ca locuiti in imediata apropiere, nu poate raspunde cu "destinatar necunoscut" deoarece va cunoaste ca stati langa cladire.
Postarita isi face datoria.
Daca nu va convine, refuzati corespondenta si instruiti-va familia sa refuze corespondenta.
Credeati ca daca v-ati mutat de la adresa va puteti sustrage de la raspunderi legate de firma?
Nu v-ati mutat suficient de departe.
Alberto Kurtyan
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Violare corespondenta
ioni69
As dori ceva sfaturi juridice legat de urmatoarea intamplare. Am cumparat ceva si mi-a fost trimisa o recomandata inainte de Craciun din Olanda. In data de 6 ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta
Jenu68
Buna ziua! Primesc corespondenta firmei( cataloage, facturi, etc.) prin intermediul Postei Romane care are un oficiu postal la noi, la tara. In ultima vreme ... (vezi toată discuția)