avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate clicku

Activitate clicku

Răspuns la discuția Teapa
pai mi-a dat nume nr serie legitimatie codul de la legitimatie.adresa serie de buletin
Discuție Teapa
Nu am stiut in la ce se incadreaza aceasta problema asa ca am postat aici.Am fost sunat intr-o dimineata de un anume domn de la Orange cica.S-a prezentat mi-a dat ceva date de identificare si m-a anuntat ca am castigat la un concurs.Ce-i drept participasem la concurs si am raspuns.Mi-am luat teapa platind comisionu de transfer al sumei castigate.domnu respectiv mi-a dat si ceva date personale.Acum pe telefonul respectiv nu mai raspunde.Imi puteti da ceva sfaturi cum sa procedez?
am poze cum ca masinile de langa a mea erau inca acolo si cand am parcat si cand mi-a fost ridicata si dupa aia..deci poze cum ca numa masina mea a fost ridicata am
Acu 3 ore mi-a fost ridicat autovehiculul din oras,de pe un trotuar,unde mai erau parcate si alte 3 masini una langa alta.
Pe procesul verbal intocmit , la adresa , a mazgalit peste ce a scris primadata si a trecut altceva.Mentionez ca pe langa masina se putea trece linistit ca pieton si nu incurca circulatia.
Are rost sa fac contestatie pentru mazgaleala de pe procesul verbal?