avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mazgaleala pe procesul verbal de ridicare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mazgaleala pe procesul verbal de ridicare

Acu 3 ore mi-a fost ridicat autovehiculul din oras,de pe un trotuar,unde mai erau parcate si alte 3 masini una langa alta.
Pe procesul verbal intocmit , la adresa , a mazgalit peste ce a scris primadata si a trecut altceva.Mentionez ca pe langa masina se putea trece linistit ca pieton si nu incurca circulatia.
Are rost sa fac contestatie pentru mazgaleala de pe procesul verbal?
Cel mai recent răspuns: clicku , utilizator 15:24, 27 Mai 2011
~ Conținut șters la cerere ~
De regula in astfel de situatii politia comunitara sau firmele de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar se acopera cu fotografii si martori in asa fel ca nu prea aveti ce sa le faceti.Trebuia sa faceti si dv poze in aceeasi zi ca sa dovediti ca ati parcat in acelasi loc dar ca pe dv v-au sanctionat si pe ei nu. Altfel nu aveti nici o sansa.
am poze cum ca masinile de langa a mea erau inca acolo si cand am parcat si cand mi-a fost ridicata si dupa aia..deci poze cum ca numa masina mea a fost ridicata am
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata de pe strada, doresc sa fac plangere contraventionala elishepherd elishepherd In data de 15.01.2011 mi-a fost ridicata masina de pe o strada din sectorul 6. Banuind motivul pentru care nu am gasit-o unde am lasat-o m-am dus la parcul de ... (vezi toată discuția)
Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)