avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Activitate cristinanicole

Activitate cristinanicole

buna ziua . in vara am avut la societate un control itm insa tot personalul din conducere si de la birouri era in concediu, societatea neavand activitate pe acea perioada. paznicul a refuzat accesul celor din cadrul controlului in incinta motivand cu cele mentionate mai sus si solicitand o data ulterioara . in consecinta s-a aplicat o amenda de 4500 de lei angajatorului . s-a contestat amenda iar acum va urma un proces . intrebarea e cum am putea formula intampinarea pentru a respinge procesul verbal in care se spune ca paznicul a luat contact cu angajatorul - lucru neadevarat - si acesta i-ar fi dispus sa incuie incinta - iarasi neadevar . sediul era inchis pt concedii . multumesc.
buna ziua. as dori sa stiu daca se poate ca pe un teren proprietate pers fizica se poate face o constructie investitie de catre o persoana juridica in baza unui contract de comodat intre pers fizica si cea juridica. in acest caz investitia poate fi lasata in numele persoanei fizice? sau exista vreun caz in care se poate acest lucru? multumesc.