avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract comodat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract comodat

buna ziua. as dori sa stiu daca se poate ca pe un teren proprietate pers fizica se poate face o constructie investitie de catre o persoana juridica in baza unui contract de comodat intre pers fizica si cea juridica. in acest caz investitia poate fi lasata in numele persoanei fizice? sau exista vreun caz in care se poate acest lucru? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 20:45, 25 Mai 2011
Poate fi lasata contra-cost, societatea comerciala nu are drept scop acte de caritate, ci doar obtinere de profit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot construi sediu firma si locuinta ? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica, iar materialele as vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Acte necesare - pasi de urmat Mihael_P Mihael_P Buna ziua,prezint intai situatia si apoi pun intrebarile. Persoana fizica X a cumparat, in baza unui contract de vanzare-cumparare, un teren, din care o parte ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie teren / drept de superficie constructii janedoe2014 janedoe2014 Buna ziua, Asociatul unic al unei societati este proprietarul unui teren pe care s-au edificat 2 constructii. Atat terenul cat si constructiile sunt asadar ... (vezi toată discuția)