avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate adinacopacel

Activitate adinacopacel

Discuție Amenda SCTP
Buna ziua. Am avut un incident cu 2 domni, controlori in dimineata aceasta in Iasi. Din pacate in zona unde stau nu sunt tonete sa cumpar bilete si nu am coborat la statia urmatoare pentru a cumpara. Am prezentat buletinul dupa o cearta cu ei.....insa recunosc ca si domnii au dreptate, dar nu m-au lasat sa cobor din tramvai pana nu am prezentat buletinul, l-au luat si au completat o foaie. Nu era proces verbal. Intrebarea mea. Se poate da amenda fara sa se intocmeasca un proces verbal si fara semnatura mea? Au dreptul sa faca un proces verbal in lipsa mea? Si ce se intampla cu amenda? Multumesc!
multumesc. in legatura cu diurna, as vrea sa stiu cat e diurna pentru o intreprindere individuala si in functie de ce anume se stabileste.
multumesc frumos.
am primit o factura in care s-au achizitionat creme lotiuni parfumuri cutite si alte produse. cum le pot inregistra?
multumesc frumos....inca ceva. se fac anumite inregistrari contabile la inceput activitatii? intreprinderea e infiintata in 2011 iar cheltuielile de infiintare cum le inregistrez?
buna seara. am o nelamurire in legatura cu inregistrarile in contabilitate a unei itreprinderi individuala. se poate tine contabilitatea si cu ajutorul unui program de contabilitate cum ar fi winmwntor? care ar fi primele iregistrari de la infiintare?
multumesc
pentru o intreprindere individuala cu cod caen 4799 comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor se pot deconta bonurile de benzina? si daca se pot deconta trebuie ordin de deplasare si foaie de parcurs. iar factura de cazare se poate introduce in contabilitate? facturile de internet si utilitati daca nu sunt trecute pe numele intreprinderii, insa s-a facut contract de comodat pe adresa, se pot inregistra ca si cheltuieli? multumesc anticipat.
pentru o intreprindere individuala cu cod caen 4799 comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor se pot deconta bonurile de benzina? si daca se pot deconta trebuie ordin de deplasare si foaie de parcurs. iar factura de cazare se poate introduce in contabilitate? facturile de internet si utilitati daca nu sunt trecute pe numele intreprinderii, insa s-a facut contract de comodat pe adresa se pot inregistra ca si cheltuieli? multumesc anticipat.
multumesc.....o zi frumoasa va doresc
multumesc frumos. nu am angajati. insa am gasit ceva si de declaratia 200, 392 si 394.......trebuiesc depuse si aceste declaratii?
buna ziua. sunt cam nelamurita in legatura cu declaratiile ce trebuiesc depuse de o intreprindere individuala infiintata in 2011 platitoare de tva, in afara de declaratia 220. multumesc anticipat