avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contabilitate intreprindere individiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contabilitate intreprindere individiala

buna seara. am o nelamurire in legatura cu inregistrarile in contabilitate a unei itreprinderi individuala. se poate tine contabilitatea si cu ajutorul unui program de contabilitate cum ar fi winmwntor? care ar fi primele iregistrari de la infiintare?
multumesc
Cel mai recent răspuns: adinacopacel , utilizator 23:28, 27 Mai 2011
La o întreprindere individuală contabilitatea se ţine în partidă simplă deci nu aveţi nevoie de un program de contabilitate în mod special . Este de ajuns registrul de încasări şi plăţi care trebuie completat la zi.
multumesc frumos....inca ceva. se fac anumite inregistrari contabile la inceput activitatii? intreprinderea e infiintata in 2011 iar cheltuielile de infiintare cum le inregistrez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitatea in partida simpla a bunurilor achizitionate peaka peaka Buna seara am o nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea bunurilor cumparate de o intreprindere individuala pentru a fi acordate ca premii in natura. stie ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - care ar fi... riscurile? tatinina tatinina ce riscuri reprezinta infiintarea unei intreprideri individuale? (vezi toată discuția)