avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Activitate pisyy

Activitate pisyy

multumesc
multumesc
deci 1.75X9
buna ziua,va rog sa ma lamuriti cum se calculeaza concediul de odihna.Luniile de concediu medical se iau in considerare? ,adica la cinci luni lucrate+4luni de concediu medical -cate zile de concediu de odihna am?pe a.c.
Răspuns la discuția reluarea somajului
multumesc mult de tot pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția reluarea somajului
ar mai fi o problema legata de adev.eliberata de medic.Sunt insarcinata si sunt in concediu medical cu risc maternal.In acest caz de ce acte ar mai fi nevoie in afara de cele mentionate deja? cum sa procedez?
Răspuns la discuția reluarea somajului
multumesc pentru raspunsuri.Nu mai tin minte ce acte mi-au trebuit cand mi-am facut somajul va rog sa m-i le enumerati,sau firma care nu imi mai prelungeste contractul trebuie sa-mi faca somajul?
buna ziua. Am fost in somaj 4 luni dupa care m-am angajat cu contract pe durata determinata un an si 6 luni,luna aceasta imi expira contractul si nu o sa il mai prelungeasca,ce acte mi-ar trebui ca sa-mi reiau somajul?
buna ziua,va rog sa ma lamuriti cu privire la fisa postului (barman),din noul cod al muncii..Am lucrat la un bar (inca lucrez),timp de 11 luni,dupa care am suferit o interventie chirurgicala,am fost oparata de hernie de disc,dupa 2 luni de medical m-am reantors la lucru.Totul a fost OK pana s-au anuntat controale,apoi mi-a adus fisa postului sa o citesc ,legiile s-au schimbat imi spuneau ei si ca daca ii prinde cineva ca eu lucrez 16 ore pe zi dupa operatie ii amendeaza de ii ustura si ca trebuie sa plec.In fisa postului scria pct.1 "Medical:integritate anatomo-functionale a membrelor superioare si inferioare" E posibil sa scrie asa ceva ?(Am uitat sa mentionez ca am facut semipareza si mersul il am schiopatat putin.) sau doar vor sa scape de mine?