avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se calculeaza concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se calculeaza concediul de odihna

buna ziua,va rog sa ma lamuriti cum se calculeaza concediul de odihna.Luniile de concediu medical se iau in considerare? ,adica la cinci luni lucrate+4luni de concediu medical -cate zile de concediu de odihna am?pe a.c.
Cel mai recent răspuns: pisyy , utilizator 09:01, 11 Octombrie 2011
Concediul de odihna se calculeaza raportat la timpul efectiv lucrat.
Aveti dreptul dreptul la zilele aferente celor 9 luni.
multumesc
deci 1.75X9
pisyy a scris:

multumesc
deci 1.75X9

1,75 numai daca aveti trecut in c.i.m. ca durata a CO 21 de zile lucratoare ....referitor la concediu medical acesta nu se ia in calcul la stabilirea zilelor de CO , cu toate ca o Directiva a UE spune altceva ...

Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna aureliamanolache aureliamanolache buna ziua ma numesc aurelia si am o intrebare ,la care as dori un raspuns clar:in data de 09.06 .2014 voi intra in 7 luni de sarcina,cand am intrebat la ... (vezi toată discuția)