Bună seara,
În urma cu câteva luni soția mea a primit o moștenire de la o bunica.
Moștenirea se împarte intre ea și mătușa ei. Moștenirea consta în terenuri și o casa, iar mătușa vrea sa renunțe la teren pentru a rămâne cu casa, problema e ca la notar se refuza sa se facă partajare în momentul succesiunii.
Vreau sa spun ca noi plătim toate actele și toate taxele și nu am vrea sa rămânem cu succesiunea făcută și mătușa sa se răzgândească.
Va rog sa ne sfătuiți ce sa facem.
Va mulțumesc.
Bună ziua,
Va rog sa ma ajutați și pe mine cu o părere:
Vreau sa știu dacă salariul meu este calculat asa cum trebuie?
Menționez ca am și o persoana în întreținere și asta nu se vede niciunde pe fluturaș.
Va mulțumesc.
Aștept adrese de email sa pot trimite o fotografie cu fluturașul.
merg merg dar vad ca ini trebuie original si copie dupa buletinul proprietarului sau daca am contract de vanzare cumparere nu mai conteaza cine e in talon? si trebuie sa merg la politia judetului unde e inscrisa masina?
Buna seara ieri seara mi s-au furat numere de pe masina...cum as putea sa le recuperez? o sa am probleme pt ca masina nu este pe numele meu si am doar un contract vanzare cumparare din 2012? si masina are numere de alt judet,
Ce trebuie sa fac?
Buna seara, am si eu o situatie ce dateaza de cativa ani si nu-i mai dau de capat... Am castiga un proces in urma caruia a trebuit sa il despagubesc pe unchiul meu pe partea lui de casa si el urma sa imi dea jumate din cheltuieli de judecata(decizie definitiva si irevocabila) i-am depus suma la CEC printrun executor judecatoresc pe care bineinteles l-am platit cu scopul de a imi recupera si eu partea mea de bani...dar executorul i-a dat bani unchiului meu si acum spune ca nu are cum sa recupereze cheltuielile de judecata plus onorariul lui in total vreo 1000ron, cum ar trebui sa procedez executorul a luat niste bani dar nu a facut decat o sesizare la casa de pensii de unde a raspuns ca unchiul meu nu este in pensie...chiar nu exista nici o cale de a recupera bani? se sterg vreodata datoriile pe care le are unchiul meu?
Va multumesc
buna seara ...revin cu noutati...In primul rand vreau sa va multumesc pt ajutorul acordat si indrumarea dumneavoastra ...cazul sa judecat si datorita faptului ca am avut ajutor din partea dumneavoastra am stiut cum sa formulez declaratia si sa pun accentul pe cuvantul frica ~de frica am luat ce mi-a piacat la mana~ am fost scos de sub urmariere penala si incadrat la art 44 c.p. legitima aparare. ati avut dreptate si in cazul martorilor, chiar a cantarit mult si declaratia martorului ...si probabil si retinerea martorului sau care si-a schimbat declaratia pe parcursul cercetarii. ... Va multumesc inca odata si va doresc si un an nou fericit si fara evenimente neplacute!!!
pai tocmai asta va ziceam, il cunosteam pe respectivu de aceea am deschis usa ma masina nu ma gandeam ca se ajunge aici...cand am vazut ca nu se calmeaza am tras de usa sa o inchid moment in care el ma atacat si ma scos din masina.....cat despre martorul lui nu e martor el sa dat jos din masina dupa ce sa consumat fapta. si nici el nu avea mana goala avea doua pixe de bere una chiar a folosito a aruncat dupa mine dar nu ma nimerit....eu inteleg problema e ca eu nu am nicio urma... tocmai asta deranjeaza trebuia sa fiu batut mar ca sa pot invoca legitima aparare...