Buna seara, am si eu o situatie ce dateaza de cativa ani si nu-i mai dau de capat... Am castiga un proces in urma caruia a trebuit sa il despagubesc pe unchiul meu pe partea lui de casa si el urma sa imi dea jumate din cheltuieli de judecata(decizie definitiva si irevocabila) i-am depus suma la CEC printrun executor judecatoresc pe care bineinteles l-am platit cu scopul de a imi recupera si eu partea mea de bani...dar executorul i-a dat bani unchiului meu si acum spune ca nu are cum sa recupereze cheltuielile de judecata plus onorariul lui in total vreo 1000ron, cum ar trebui sa procedez executorul a luat niste bani dar nu a facut decat o sesizare la casa de pensii de unde a raspuns ca unchiul meu nu este in pensie...chiar nu exista nici o cale de a recupera bani? se sterg vreodata datoriile pe care le are unchiul meu?
Va multumesc
Pentru recuperarea cheltuielilor dvs. de judecata, puteati sa solicitati executorului sa puna imediat poprire pe suma de bani depusa la CEC prin executorul judecatoresc!
DA, DATORIILE MAI VECHI DE 3 ANI SE PRESCRIU. consultati real un avocat din orasul dvs si prezentati-i problema si diligentele pe care le-ati depus. este posibil sa fi intrerupt cursul presriptiei