am avut un proces cu fratii mei ptr iesire din indiviziune si mi-a fost atribuit intregul imobil mie nefiind posibila lotizarea,am fost nevoit sa le fac exrcutare silita ptr evacuarea din imobil si ptr a-mi recupera cheltuielile de judecata,tot prin executor am facut si plata sultelor catre ei..doi din ei au ridicat banii dar unul din frati e plecat prin Oradea si nu vrea sa isi ridice bani..daca tot nu va vrea sa ii ia imi mai poate crea probleme?(sentinta e definitiva si irevocabila si banii ptr sulte le-am dat la termenul prescris)
Dacă creditorul nu se prezintă sau refuză să primească suma ori obiectul oferit, executorul judecătoresc va încheia proces-verbal în care va consemna aceste împrejurări.
În cazul prevăzut mai sus, debitorul, pentru a se libera de datorie, va putea să consemneze suma sau bunul oferit la CEC Bank - S.A., iar recipisa de consemnare se va depune la executorul judecătoresc care a trimis somaţia.
Procedura de consemnare a sumelor de bani este obligatorie pentru unitatea la care urmează a se face consemnarea şi nu poate fi condiţionată de existenţa acordului creditorului.
suma e depusa de executor la CEC si e o recipisa pe numele fratelui la dl executor,l-am instiintat pe fratele meu ca trebuie sa ridice banii dar refuza..el isi vrea partea de casa inapoi ceea ce nu e posibil..e o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila dar el nu vrea sa inteleaga...daca suma de bani e depusa in CEC de executor pe numele fratelui..si el tot refuza eu mai pot avea probleme? sau acume doar problema executorului cum va proceda..?
Plata sultei
smile_506
instanta a hotarat sa platesc sulta , in urma unui proces de iesire din indiviziune.
Intrebarea este : cum se procedeaza ? Eu virez suma in contul pe care o ... (vezi toată discuția)