Buna seara ieri seara mi s-au furat numere de pe masina...cum as putea sa le recuperez? o sa am probleme pt ca masina nu este pe numele meu si am doar un contract vanzare cumparare din 2012? si masina are numere de alt judet,
Ce trebuie sa fac?
prima data plangere la politie , si declararea placutelor furate , afisarea lor in MO , ai abia apoi mergeti la SPR cu cerere pentru un nou set de numere .
daca mergeti direct sa cereti un set nou de placute , va vor cere pe cele vechi...si bag seama din cele relatate mai sus , ca nu prea le mai aveti .
Daca v-au fost furate ambele placi de inmatriculare acestea pot fi folosite pentru savarsirea unei infractiuni asa ca este recomandabil sa faceti plangere la politie si apoi sa solicitati eliberarea altor placi.
Este posibil sa platiti si o amenda ptr neinmatricularea masinii in termen de 30 de zile de la cumparare.
merg merg dar vad ca ini trebuie original si copie dupa buletinul proprietarului sau daca am contract de vanzare cumparere nu mai conteaza cine e in talon? si trebuie sa merg la politia judetului unde e inscrisa masina?
Mergeti la cea mai apropiata sectie de politie sau la cea de domiciliu.
Din moment ce aveti contract de v/c inseamna ca dvs. sunteti proprietarul, prezentati contractul si certificatul de inmatriculare. Ca nu ati inmatriculat masina cind trebuia este alta poveste.