avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere furate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere furate

Buna seara ieri seara mi s-au furat numere de pe masina...cum as putea sa le recuperez? o sa am probleme pt ca masina nu este pe numele meu si am doar un contract vanzare cumparare din 2012? si masina are numere de alt judet,
Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: p1nku , utilizator 20:49, 6 Octombrie 2014
Solicitati la SPR evidenta auto al 2 lea set de placute inmatriculare
prima data plangere la politie , si declararea placutelor furate , afisarea lor in MO , ai abia apoi mergeti la SPR cu cerere pentru un nou set de numere .
daca mergeti direct sa cereti un set nou de placute , va vor cere pe cele vechi...si bag seama din cele relatate mai sus , ca nu prea le mai aveti .
Daca v-au fost furate ambele placi de inmatriculare acestea pot fi folosite pentru savarsirea unei infractiuni asa ca este recomandabil sa faceti plangere la politie si apoi sa solicitati eliberarea altor placi.
Este posibil sa platiti si o amenda ptr neinmatricularea masinii in termen de 30 de zile de la cumparare.
merg merg dar vad ca ini trebuie original si copie dupa buletinul proprietarului sau daca am contract de vanzare cumparere nu mai conteaza cine e in talon? si trebuie sa merg la politia judetului unde e inscrisa masina?
Mergeti la cea mai apropiata sectie de politie sau la cea de domiciliu.

Din moment ce aveti contract de v/c inseamna ca dvs. sunteti proprietarul, prezentati contractul si certificatul de inmatriculare. Ca nu ati inmatriculat masina cind trebuia este alta poveste.

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto - proprietar doar in acte obligat sa plateasca taxa, ce se poate face? aqwszx aqwszx Problema ar fi in felul urmator: Cineva l-a prostit pe fratele meu sa inmatriculaze o masina pe numele lui. Acest individ, din alt oras, i-a promis fratelui ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)