as dorii sa stiu daca exista o lege care sa ma oblige sa spun cate persoane am eu in casa si sa le trec intretinere, atata timp cat eu platesc totul separat.
lumina o platesc separat.
gazele le platesc separat pt ca am contoar.
apa rece este singura facilitate pe care o am, dar tin sa specific ca am apometre in casa.
nu inteleg dece trebuie sa trec la intretinere nr de persoane cand reparatiile la bloc se fac pe apartament si nu pe nr de persoane.
tin sa specific ca sunt debransata de la caldura si am centrala.
eu cre ca ar trebui cei care sunt la comun cutoateutilitatile sa declare cate persoane sunt in casa si nu cei care sunt debransati si isi platesc singuri utilitatile.
va rog foarte mult sa ma ajutati in acest sens.
treaba este foarte incurcata.
tatal meu a decedat anul trecut in octombrie si nu sa deschis nici o succesiune pana acum 3 saptamani.
succesiunea a fost deschisa de catre sotia lui, mama mea vitrega.
problema este alta: mama mea naturala, era inca casatorita cu tatal meu in momentul cand acesta a cumparat casa , care se dezbate in succesiune.
acum mama mea vitrega, vrea ca mama mea naturala sa de-a o declaratie la notar precum ca nu are nici o pretentie la acea casa, desi legal stiu ca are dreptul la 1/2 din casa.
mai am si o sora vitrega, sora de tata decat.
am vrut sa actionam in instanta dar cand am auzit cat ma costa taxa de timbru am ramas blocata.
intrebarea este ce pot sa fac si daca pot sa deschid alta succesiune peste cea care este deschisa?