Va rog sa imi spuneti daca trebuie platite contributiile la CAS in cazul in care o persoana are un P.F.A. dar in acelasi timp este si angajat cu contract de munca de un S.R.L.
Va multumesc pentru raspuns . Mai am o intrebare : Sumele care trebuiau platite C.A.S - ului se socotesc in functie de veniturile obtinute , insa veniturile reale pe care sotia mea le-a obtinut pe aceste p.f - uri sunt foarte mici . Daca facem o expertiza contabila pt aceste venituri nu putem scadea sumele pe care trebuie sa le platim catre C.A.S ?
Sotia mea a avut deschise 2 p.f.a : unul in 2007 care a fost a fost inchis in 2008 si altul in 2008 care a fost inchis in 2010 . Pe data de 24.05.2011 a primit o decizie de impunere de la C.A.S pentru plata sumei de 1629 de lei reprezentand contributii , majorari de intarziere si penalitati .Avand in vedere ca ambele p.f.a. au fost inchise , sotia nu a beneficiat de nici un serviciu medical ( noi avand asigurare privata de sanatate ) trebuie sa platim aceasta suma catre C.A.S ? Ce probleme s-ar putea ivi daca nu vom plati aceasta suma? Va multumesc !