avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributii CAS - p.f.a. si salariat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributii CAS - p.f.a. si salariat

Va rog sa imi spuneti daca trebuie platite contributiile la CAS in cazul in care o persoana are un P.F.A. dar in acelasi timp este si angajat cu contract de munca de un S.R.L.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:31, 12 Iunie 2011
Ca PFA, daca titularul este si salariat, nu are obligatia de a plati contributia de asigurari sociale pentru pensie, dar trebuie sa plateasca contributia de sanatate in cota de 5,5% din venitul net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - contributii obligatorii atepelus atepelus Ce contributii sunt obligatorii?-sanatate/somaj/pensie/etc Multumesc! (vezi toată discuția)
Taxe pfa daca ai si calitatea de salariat Zaicick2009 Zaicick2009 buna ziua, as vrea sa imi infiintez un pfa, dar sunt un pic bulversata in privinta taxelor obligatorii. am auzit mai multe variante cum ar fii: - daca ai ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)