Buna seara,
Multumesc pentru primul raspuns si imi cer scuze ca nu prea inteleg termenii, ati putea sa imi raspundeti punctual la intrebarile care le-am enumerat in primul mesaj:)
Buna ziua,
Intampin urmatoarea situatie: am terminat un litigiu de munca cu fostul angajator, am castigat procesul si pentru ca nu au vrut sa plateasca am inaintat executorului judecatoresc dosarul pentru executare silita. Problema apare cu una dintre banci care refuza sa trimita raspunsul executorului daca are sau nu cont, respectiv bani. A fost facuta revenire la cerere si tot nu raspunde. Are banca dreptul sa refuze sa dea un raspuns? Ce intelegeti prin acest refuz? Ce credeti ca ascunde si care ar fi pasii de urmat?
Multumesc,
Tocmai am terminat un asemenea poces, din cauza termenelor foarte mari inca nu mi-am recuperat drepturile...firma nu mai are conturi, bunuri cine stie si tot asa. Am demarat procedura de executare silita..alte termene, dureaza o gramada o simpla redactare. Daca nu ai un avocat bun si corect si mai greu..
Mult noroc,
Buna seara,
Sunt interesata sa stiu daca in Romania exista vreo lege care reglementeaza penalizarile pentru neplata la termen in cadrul unui contract ( in cazul meu unul de studii ).
Multumesc,
Multumesc de promptitudine,
Una dintre ele are sigur dar suma este destul de mica. Cat priveste insolvabilitatea celeilalte firme, ea trebuie sa fie in insolventa pe cale legala...nu?
Buna seara,
Recent am castigat un litigiu de munca, litigiu in care am contestat neplata drepturilor salariale. Desi au trecut cele 30 zile, inca astept sa se motiveze acea hotarare. Intrebarile mele sunt:
-cum se poate recupera aceste drepturi salariale daca una dintre firme(mentionez ca aveam doua CM la doua societati diferite cu aceiasi patroni) este posibil sa nu mai aiba vreo activitate, ce se poate face in aceasta situatie?,
-are vreo relevanta ca la data la care am intentat acest proces aceste firme activau pe piata, dar pentru ca procesul adurat mai bine de un an este posibil sa fi ajuns in situatia respectiva.
Sper ca m-am facut inteleasa pentru a putea primii un raspuns,
Multumesc
Multumesc, pentru ca la ultimul loc de munca CIM-ul este doar cu 1 ora, nici nu poate fi luat in calcul.....si totusi daca imi vor inceta contractul in baza Art 65, alin 1, pot depune dosarul?
Multumesc inca odata!
Hm..mai am o mica problema. La ultimul loc de munca CIM-ul este cu timp partial..asta afecteaza?
Va multumesc din suflet..
Am urmatoarele perioade lucrate cu CIM-uri pe perioade nedeterminate...
09.01.2008 = 17.01.2011
01.04.2011 = 01.06.2011
19.07.2011 = 15.01.2011, aici urmeaza sa-mi inchei activitatea deoarece se desfiinteaza postul.
In situatia data pot beneficia de ajutor de somaj?
Multumesc pentru raspunsurile pe care le voi primi.