Bună dimineața, vreau sa depun o plângere la politie pentru a denunța o taiere ilegala de arbori de pe proprietatea părinților, autorii fiind fratele meu si frații tatălui meu. Părinții fiind decedați nu sa dezbătut succesiunea .Nu știu cum sa formulez plângerea, va rog sa ma ajutați cu un model .
Mulțumesc frumos de ajutor,sunt foarte mulțumit de raspunsurile de la avocatnet, succes pe mai departe avocaților care oferă consultanță pe acest sait .
Buna ziua, m-am confruntat cu o problemă in anul 2018, am fost acuzat de loviri si alte violente, in urma plangerii am fost trimis la tribunalul militar si am fost judecat. Sa stabilit pedeapsa de 6 luni inchisoare si munca in folosul comunitatii cu amanarea pedepsei si termen de incercare 2 ani, recent am cerut un certificat de cazier judiciar si sunt inscris in acesta cu cele de sus mentionate, se poate cere scoaterea mentiunilor !?, mulțumesc .
Multumesc frumos,am rezolvat problema,a fost util sfatul dv !!!.
Buna seara,am si eu o problema,parintilor mei le-a expirat CI si pentru reinoire au nevoie de adeverinta de rol,datorita faptului ca au impozitul neplatit si mai figureaza cu doua masini in registru pe care nu au platit impozit de vreo 3 ani,nu le elibereaza adeverinta respectiva pentru reinoire. In acest caz as putea scoate o adeverinta de rol pe numele bunici mele !?,mentionez ca locuieste la aceiasi adresa cu parinti mei,doar ca au roluri diferite,asta ca solutie de moment pentru a reinoi CI,stiu ca solutia ar fi sa achite impozitul dar e cam mare suma (4000 )lei si nu dispun de bani pe moment.
Multumesc frumos pentru informatie.
Buna seara,va rog sa ma ajutati cu o informatie,cine intocmeste certificatul energetic,cat costa si daca e aprobata legea pt asa cv ?,va multumesc .
multumesc pentru informatie si pentru modelul de cerere.
va rog sa ma ajutati cu o informatie,ma numesc Radu si am inmatriculat un autoturism marca Seat toledo anul trecut, in urma efectuari inspectiei la RAR masina a fost identificata cu norma de poluare E1, la finante mi s-a calculat taxa de prima inmatriculare in valoare de 5600 lei. Tinand cont ca taxa nu este tocmai legala cum trebuie procedat pentru recuperarea banilor?Multumesc.