avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CI expirat, conditionare eliberare adeverinta de plata ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CI expirat, conditionare eliberare adeverinta de plata impozitelor

Buna seara,am si eu o problema,parintilor mei le-a expirat CI si pentru reinoire au nevoie de adeverinta de rol,datorita faptului ca au impozitul neplatit si mai figureaza cu doua masini in registru pe care nu au platit impozit de vreo 3 ani,nu le elibereaza adeverinta respectiva pentru reinoire. In acest caz as putea scoate o adeverinta de rol pe numele bunici mele !?,mentionez ca locuieste la aceiasi adresa cu parinti mei,doar ca au roluri diferite,asta ca solutie de moment pentru a reinoi CI,stiu ca solutia ar fi sa achite impozitul dar e cam mare suma (4000 )lei si nu dispun de bani pe moment.
Cel mai recent răspuns: radu_caia , utilizator 10:58, 7 Iunie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce fac cei de la primarie e un abuz, sa faca o cerere scrisa, sa scrie motivul pt care o cer si sa specifice la final ca in caz de refuz ii actionati in contencios administrativ.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adeverinta de la registrul agricol nu poate fii conditionata de plata impozitului. Exista si radiograme in acest sens. Daca functionarul nu va intelege sa va dea raspuns in scris la cererea dvs. din care sa rezulte motivul de refuz a eliberarii adeverintei pe considerentul ca nu ati achitat impozitul. Pe baza raspunsului va adresati primarului folosind cuvantul,,abuz de functie,, Puteti sa incercati sa solicitati un extras de carte funciara si acesta este un act care dovedeste proprietatea. www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc frumos,am rezolvat problema,a fost util sfatul dv !!!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Functionarii de la taxe si impozite refuza eliberarea unei adeverinte necesara pt schimbarea cartii de identitate bliana bliana Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in aceasta problema: varului meu i-a expirat cartea de identitate si s-a adresat celor de la taxe si impozite locale, pentru ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta eliberare ci. dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, La o primarie anume s-a depus o cerere pentru eliberare adeverinta in vederea eliberarii unei carti de identitate. Aceasta nu i s-a eliberat pe ... (vezi toată discuția)