avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate AdaBoc

Activitate AdaBoc

Răspuns la discuția partaj bunuri firma
ingrijorarea mea este ca societatea in care sunt asociat unic are un capital de 3 miliarde bani pe care i-am depus cash atunci cand s-a constituit societatea perioada in care eram casatorit. Sotia mea nu a lucrat niciodata si nu poate face vreo dovada ca a avut un aport la capitalul social. Acum societatea are imprumuturi la banca mai mari decat capitalul initial dar inca este pe profit. as vrea sa stiu daca poate sotia mea sa-mi ceara cota parte din capitalul social
Răspuns la discuția PARTAJ
Se poate sa-mi indicati temeiul de drept de unde reiese termenul de 30 zile? Multumesc
Discuție PARTAJ

am divortat de sotia mea in urma cu un an cand a devenit definitiva si irevocabila hotararea. in tot acest timp cu toate ca instanta a cerut revenirea fostei sotii la numele avut inainte de casatorie, aceasta a refuzat si refuza in continuare sa faca acest lucru. ce pot face in acest caz pentru a o obliga sa-si schimbe numele?
Deasemenea avand in vedere faptul ca procesul de partaj a fost finalizat de catre instanta de fond in luna iunie iar la acest moment fosta mea sotie a introdus apel folosindu-se de numele dobandit prin casatorie cu toate ca hotararea definitiva de divort a hotarat schimbarea acestuia, ma pot folosi in motivele mele de respingere a acestui apel de faptul ca ea nu mai este cea care pretinde ca este, numele ei fiind altul decat cel aratat in cererea de apel?