avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu1831

Activitate ovidiu1831

Buna ziua, daca sunt angajata pe o perioada determinata de un an de zile si raman insarcinata primesc ajutorul postnatal?
Buna ziua, am vandut o masina acum vreo 5 ani si ma tot minte cumparatorul ca vine sa o radieze iar acum nu mai vreau sa il mai astept, ce pot face in situatia asta?
Va multumesc!
Răspuns la discuția partaj divort
vanzatorul ma cam amana,ceea ce nu s-a mai intamplat, de aceea imi trezeste suspiciuni si vreau sa aflu daca exista vreo metoda de a demonstra lucrul acesta doar in cazul in care va fi nevoie
exact asa s-a intamplat,s-au achitat integral fara nici macar o hartie de mana,de asta imi este teama,pot aduce martori...dar nu stiu sigur daca ma ajuta
asta este si problema mea...nu stiu cum as putea dovedi asta,cred ca s-au inteles si cu vanzatorul sa nu le declare,desi le folosesc deja
si daca unul dintre noi nu doreste sa le declare?ce se intampla?
Discuție partaj divort
avem mai multe imobile cumparate,achitate integral dar nu sunt trecute pe nume,nu avem niciun precontract sau contract cu vanzatorul,totul s-a facut pe incredere,ce se intampla cu aceste bunuri in cazul unui partaj?
Discuție partaj divort
buna ziua,ce se intampla cu bunurile care le avem si nu sunt trecute pe numele nostru,dar le detinem(ex. o masina)