Multumesc,
Pot sa cedez casa sotului, cu conditia sa o treaca pe numele copilului candva? Sa renunt la tot, in favoarea copilului? Mentionez ca fetita are 16 luni.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce se intampla cu locuinta in cazul unui divort. Mentionez ca platim rate la banca pentru locuinta si nu vrem sa o vindem, ci sa o trecem pe numele copilului. Ce se intampla in acest caz, ce alternative sunt?
Multumesc anticipat.
Situatie. Cineva isi cumpara o masina in perioada primirii indemnizatiei sau o primeste cadou. O poate trece pe numele lui fara a fi afectata primirea indemnizatiei? Circula numeroase discutii pe aceasta tema. Ideea generala este ca daca ai bani pentru masina, la ce mai ai nevoie de indemnizatie.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Am aflat astazi ca daca ai restante la taxe si impozite locale ti se suspenda indemnizatia de crestere a copilului. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna de fapt restante? Impozite neplatite pe anii precedenti sau impozitul aferent anului in curs.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca cineva poate fi concediat dintr-o firma daca este socrul persoanei care raspunde de departamentul in care acesta lucreaza.