avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grad de rudenie.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grad de rudenie.

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca cineva poate fi concediat dintr-o firma daca este socrul persoanei care raspunde de departamentul in care acesta lucreaza.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 31 Mai 2011
Sa inteleg ca daca este socrul sefului resurse umane nu poate fi concediat?
Nu este concediata ruda de gr. x, este concediat salariatul al carui post a fost restructurat sau exista alt motiv legal de concediere (necorespundere profesionala, disciplinar, etc.).
cameliamarcu a scris:

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca cineva poate fi concediat dintr-o firma daca este socrul persoanei care raspunde de departamentul in care acesta lucreaza.

Da, exista aceasta posibilitate de conce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post dupa sase luni de la intoarcerea din cic mariaraluca mariaraluca buna ziua Din luna aprilie 2007 pana in aprilie 2010 am fost in concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap mediu. In ziua cand m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate dupa concediu maternitate 2 ani Oana Iancu Oana Iancu Buna ziua, In data de 24 iulie 2010 copilul meu implineste 2 ani si ar fi trebuit sa ma intorc la serviciu in cadrul aceluiasi post de pe care am pleact ... (vezi toată discuția)
Sunt presata sa imi semnez demisia rodicasandu64 rodicasandu64 Buna ziua Lucrez la o mare firma de soft de peste 4 ani si jumatate, pe functia de Manager Proiect. In tot acest timp am muncit foarte mult. Programul meu nu ... (vezi toată discuția)