avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Activitate b_simona

Activitate b_simona

Multumesc.
gabrielaghm a scris:

avand in vedere faptul ca sotia dvs. nu a realizat venituri in ultimele 12 luni, nu se incadreaza pentru a solicita si primi indemnizatia de crestere copil . In acest caz puteti solicita dvs. indemnizatia pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani. Daca copilul s-a nascut dupa 1 ianuarie 2011 intrati sub incidenta noii legi si atunci pentru a putea beneficia de stimulentul de 500 ron trebuie sa alegeti varianta : un an de zile, indemnizatie in cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni. Nu cred ca ar fi un incovenient sa va intoarceti la serviciu inainte de implinirea termenului de 1 an, avand in vedere faptul ca scuttiti statul de a va trimite o indemnizatie de minim 600 lei.

Buna ziua!
As dori sa stiu si eu daca aceste 12 luni, in care trebuie sa ai realizate venituri, trebuie sa fie la acelasi angajator sau nu conteaza daca se schimba locul de munca?
Eu lucrez la actualul loc de munca de 1 an. Deabia am ramas insarcinata si m-i s-a ivit o noua oportunitate, dar nu stiu daca voi putea beneficia de indemnizatie dupa nastere.
Astept un raspuns.
Va multumesc.