abcdeadi a scris:
Fotografia ilustreaza autoturismul ce se afla in parc. Conform HCGMB 114/2004 este interzis accesul autovehiculelor in toate parcurile din Bucuresti. In concluzie nu este necesar indicator cu parcarea interzisa.
Contestarea procesului verbal poate avea sanse de reusita pe o cu totul alta strategie.
Bun si atunci de ce mai scriu in pv: ca auto ... a fost depistat parcat ilegal pe o alee secundara a parcului avand amplasat la fata locului indicatoarele ...... ?!
Pacat ca domnii pol com ( asta cu numele ) au probleme de exprimare si anume: avand amplasat la fata locului indicatoarele..... nu cumva ar fi trebuit sa fie mai expliciti! d-le ca sa poti sanctiona pe cineva pt acele indicatoare, tu trebuie sa mentionezi in clar pozitia lor fata de masina stationata/oprita. Corect ar fi fost ca in pv sa mentioneze: avand amplasat in fata locului indicatoarele..... sau, avand amplasat in spatele locului indicatoarele..... ASA SE STIE CLAR DACA AU FOST INCALCATE ACELE INDICATOARE.
P.S: In fotografia despre care vb d-voastra nu cred ca are cum sa demonstreze pol com ca masina era in parc! acea poza va trebui facuta de cat mai departe, cu cat mai multe repere ( gard delimitator al parcului si eventual indicatoare rutiere si evident in poza respectiva trebuie sa fie lizibil nr de imatriculare auto ) si pt ca tehnologia a tot avansat, pol com poate avea foto cu auto in cauza depistat parcat ilegal si pe Marte.
Aparatele pe care le-am vazut eu la ei nu sunt omologate!
Stima.