avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Racordare gaze
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Racordare gaze

Buna seara,

Am si eu o intrebare: locuiesc in Bucuresti la curte sect.2 , strada pe care stau nu are conducta principala de gaze ( firma de gase este GDF SUEZ ). As vrea sa trag gaze de pe strada vecina, prin curtea unui vecin ( vecinul este deacord cu acest lucru ) stiti daca acest lucru este posibil si/sau cum se procedeaza legal?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bransament gaze naturale Nyk82 Nyk82 Buna ziua, Care este calea legala daca un vecin nu doreste sa fie deacord si sa semneze pentru a ma conecta la conducta de gaz ? Nu ma intep in teava lui , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , adresez o intrebare referitoare la o problema in ... sebysbx sebysbx Buna ziua , adresez o intrebare referitoare la o problema in sperata ca ma puteti indruma sau ajuta . Problema se prezinta astfel : In anul 2020 a fost demarat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc pe o strada cu 3 case. eu la mijloc in urma ... Ionut Crisan Ionut Crisan Buna ziua, Locuiesc pe o strada cu 3 case. Eu la mijloc In urma cu 60 de ani tatal meu a tras conducta de apa de la strada principala, cam 150 m, pentru casa ... (vezi toată discuția)